Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Sigorta Platformu Yayında!

Sigorta Platformu Yayında!

Apsiyon’un Koalay.com ile yaptığı iş birliği sonucunda geliştirilen yepyeni bir proje ile karşınızdayız. Apartman ve site yönetimleri bu yeni hizmet sayesinde, site sakinlerinin sigorta ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde çözmelerini sağlarken, bir yandan da kendi yönetimlerine avantaj sağlayabilecekler.


Sigorta Platformu Nedir?

Sigorta Platformu, Koalay.com aracılığı ile sigorta şirketlerinin sunduğu sigorta tekliflerini, poliçe tutarlarını ve poliçe kapsamlarını çok kısa bir süre içerisinde online olarak karşılaştıran ve dilediğiniz sigorta ürününü online olarak satın almanızı sağlayan avantajlı bir platformdur. 


Sigorta Platformu ile Neler Yapabilirsiniz?

Apartman, site yöneticileri ve sakinleri Sigorta Platformu'na girip; Kasko, Trafik Sigortası, DASK - Zorunlu Deprem Sigortası, Konut Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve 2. El Cep Telefonu Sigortası ürünlerinin fiyatlarını karşılaştırmalı olarak inceleyerek kendilerine en uygun ürünü tercih edebilirler.


Sigorta Platformu'nun Sakinlere Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Sigorta Platformu, evinizden, ofisinizden çıkmadan, online olarak Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerine aynı anda ulaşmanızı ve tek seferde, gerçek zamanlı olarak sorgulama yaparak, bütçenize en uygun tekliflere anında ulaşmanızı sağlar! Arama sonuçlarını ve sigorta şirketlerinin tekliflerini tarafsız ve objektif bir şekilde yansıtarak konut sakinleri için en avantajlı ürünleri şeffaf bir şekilde görmelerini sağlar ve zaman kazandırır. Üstelik bu teklif sürecine ilişkin olarak hiçbir ücret yansıtılmaz. 


Apsiyon'lu konut sakinleri, diledikleri zaman Apsiyon'a Mobil Uygulama ve kendi üyelik hesapları üzerinden girerek, Sigorta Platformu tarafından sunulan tüm bu avantajlardan yararlanabilir ve kendilerine özel sunulan sigorta hizmetlerini listeleyebilirler. Pratik bir şekilde, kredi kartları ile online olarak satın alabilecekleri sigorta ürününe ilişkin poliçeler, satın alma işleminin hemen ardından konut sakinlerine e-posta ile gönderilir.

Sigorta Platformu'nun Yöneticilere Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

Sigorta Platformu; Apsiyon’lu apartman ve site yönetimlerinin, Apsiyon ile iş birliği kurabileceği bir platformdur. Yönetimler, Apsiyon'a özel indirimlerle hazırlanan sigorta hizmetlerinin konut sakinlerine sunulmasını kabul ettiklerinde, birçok avantaja* sahip olurlar. 


*Detaylar için ekibimizle iletişime geçebilirsiniz; partner@apsiyon.com


Yöneticiler, konut sakinlerine sigorta hizmetlerini duyurarak, Sigorta Platformu yönetim paneli üzerinden sigorta satışını kolayca gerçekleştirebilir. Ayrıca sigorta paketlerinin satışı tamamlandığında, bu bilgiler eş zamanlı olarak Apsiyon sistemine düşer ve yöneticiler diledikleri takdirde bu bilgileri kolayca raporlayabilir. 


Sigorta Platformu hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir