Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Apsiyon Sigorta

Apsiyon Sigorta ile Tanışın!

Apsiyon Sigorta ile Tanışın!

Apsiyon, kurulduğu günden bugüne girişimci ruhu ve değer üretme odaklı bakış açısı ile büyüdü. Yıllar içinde edindiği tecrübesiyle hizmet verdiği kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda alt markalar geliştirdi. Apsiyon Sigorta da o markalardan sadece biri. Apsiyon Sigorta toplu yaşam alanlarındaki herkesin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı çözümler sunuyor. Site yöneticilerinin ve profesyonel yönetim firmalarının süreçlerinde önemli bir iş ortağı görevi üstleniyor. Site sakinlerinin ise yaşamını daha konforlu ve güvenli hale getiriyor. Apsiyon tecrübesi ile yeni alanlarda sayısız kişiye ulaşıyor.

Apsiyon Sigorta Hizmetinizde!

Apsiyon Sigorta ile Değerini Bilin, Önlem Alın, Koruyun

Apsiyon Sigorta’nın Bireysel Çözümleri

• Konut Sigortası
• DASK
• Kasko
• Trafik Sigortası
• Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
• Yabancı Sağlık Sigortası
• Özel Sağlık Sigortası
• Seyahat Sağlık Sigortası

Apsiyon Sigorta’nın Kurumsal Çözümleri

• Ortak Alan Sigortası
• Yangın Sigortası
• İnşaat All Risk Sigortası
• Grup Sağlık Sigortası
• Filo Kasko
• Tekne - Yat Sigortası

Zorunlu Deprem Sigortası - DASK Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Sigorta Nedir, Neden Sigortaya İhtiyacımız Var?

Sigorta, belirli risklere karşı maddi koruma sağlayan finansal bir araçtır. Yaşamımızda öngörülemeyen riskler karşısında maddi güvence sağlar. Sigorta şirketleri; primlerden elde edilen gelirleri, riskleri yönetmek ve tazminatları ödemek için kullanır. Bu sayede bireyler ve kuruluşlar, beklenmedik durumlar karşısında daha az maddi risk altında olur. Sigorta sözleşmesi yapıldığında sigortalı kişi veya kuruluş, olası riskler sonucunda meydana gelebilecek zararları, önceden belirlenmiş prim karşılığında bir sigorta şirketine devreder. Sigorta şirketi, belirli bir riskin gerçekleşmesi durumunda, sigortalıya tazminat öder. Birçok farklı türüyle sayısız alanda, çeşitli risklere karşı teminat verir.


Örneğin; sağlık sigortası ile tıbbi giderleri karşılar. Hastalık, kaza veya diğer sağlık sorunlarında tıbbi masrafları öder. Araç sigortası ile motorlu taşıtların çeşitli risklerine karşı koruma sağlar. Kaza, hırsızlık, yangın gibi durumlarda tazminat öder. Konut sigortası ile ev veya diğer taşınmazların doğal afetler, yangın, hırsızlık gibi risklere karşı korunmasını sağlar. Hayat sigortası ile, sigortalının vefatı durumunda, ailesinin veya belirli bir kişinin mali ihtiyaçlarını karşılar. İş yeri sigortası ile, iş yerlerini çeşitli risklere karşı korur. Bu risklerin içinde yangın, hırsızlık ve iş kazaları gibi durumlar sayılabilir. Seyahat sigortası ile yurt içi veya yurt dışı seyahatlerde oluşabilecek sağlık sorunları, iptaller, kayıp bagaj gibi durumların telafisi için teminat verir.
Apartman / Site Ortak Alan Sigortası Nedir?

Sigorta Yaptırmak Neden Önemlidir?

Mali Güvenlik Sağlar: Sigorta, beklenmedik riskler ve olaylar karşısında mali güvence sağlar. Örneğin, bir kaza sonucu aracınızın hasar görmesi durumunda, araç sigortası sayesinde oluşan masraflarınızı karşılayabilirsiniz. Bu tür durumlar karşısında maddi yükünüzü hafifletir.
Risk Yönetimi: Hayatın her alanında riskler bulunmaktadır. Sigorta, bu riskleri yönetmenize yardımcı olur. Büyük veya küçük olsun, beklenmedik bir olayın yol açabileceği mali yükü en aza indirgemek için bir araç olarak işlev görür.
Huzur ve Güvence Sağlar: Sigorta sahibine gelecekle ilgili daha fazla huzur ve güvence hissi verir. Riskler karşısında daha az endişelenmenize ve daha fazla plan yapmanıza yardımcı olur.
Yasal Zorunluluklar: Bazı sigorta türleri yasal olarak zorunlu olabilir. Örneğin, trafik sigortası ya da bir site yöneticisi için ortak alan sigortası gibi sigortaları yaptırmak, yasal zorunlulukları da yerine getirmenizi sağlar.
Finansal Planlama ve Koruma: Sigorta, finansal planlamanızı destekler. Sigorta primleri, beklenmedik durumlar için ayırmanız gereken bir tür tasarruftur. Aynı zamanda, büyük zararlar karşısında tasarruflarınızın korunmasına yardımcı olur.
Toplumsal Sorumluluk ve İyi Komşuluk İlkesi: Sigorta, toplumda bir dayanışma örneği olarak işlev görebilir. Siz ve diğer sigorta sahipleri primler ödeyerek, risklerin paylaşıldığı bir sistemde yer alırsınız. Bu, toplumsal sorumluluk anlayışını yansıtan bir davranıştır.
İş Devamlılığı: İş yerleri için de sigorta önemlidir. İş yerlerinin yangın, hırsızlık veya diğer riskler nedeniyle zarar görmesi durumunda, işin sürekliliğini sağlayabilmek için sigorta tazminatı kullanılabilir.


Tüm burada yazdıklarımızdan özetle söylemeliyiz ki; sigorta yaptırmak beklenmedik olaylar ve riskler karşısında bizi korur. Taşınabilir - taşınamaz mallarımızı ve eşyalarımızı, finansal açıdan güvence altına alır. Geleceğe daha emin adımlarla ilerlemenizi destekler ve üzerimizde oluşabilecek maddi yükü azaltır. Hangi sigorta türünün sizin için uygun olduğunu öğrenmek ve riskleri en iyi şekilde yönetmek için sigorta uzmanından destek alabilirsiniz. Apsiyon Sigorta’dan bilgi ve teklif almak için hemen tıklayın. 


Detaylı bilgi için: apsiyonsigorta.com

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir