Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Mersin’de!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Mersin’de yönetim profesyonelleriyle buluştu. Apsiyon’un bir klasik haline gelen Yönetici Sohbetleri; Ankara, İzmir ve İstanbul’un ardından bu kez Mersin’de gerçekleşti.

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İstanbul’da!

Yönetici Sohbetleri Mersin’de Neler Yaşandı? 

20 Eylül’de, Mersin Noax Hotel’de yönetim profesyonelleriyle bir araya gelen Apsiyon Ekibi, yeniliklerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlik; Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK’ün ve Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ersin KAZANÇ, yaptığı sunumda Apsiyon’un Sayaç Okuma & Faturalandırma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi ve ApsiyonBulur hakkında bilgiler verdi. Sitelerdeki bakım, peyzaj, temizlik gibi ihtiyaçların yapay zeka teknolojisinin yaptığı eşleştirmelerle karşılandığı bu platform, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yönetim firmalarının hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradığı en uygun çözümü bulmasını sağlayan ApsiyonBulur’un sağladığı faydalar üzerinde duruldu. Çift yönlü işleyen bu sistemin avantajları anlatıldı. 
 
Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN’ın ve Cem Su Sayaçları Satış Müdürü Akif KESKİN’in sunumlarıyla katkıda bulunduğu etkinlikte, Voltrun ile şarj istasyonlarının yönetimi ve Cem Su Sayaçları ile ölçü aletlerinin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı. Bu oturumları Apsiyon Akademi Direktörü Yüksek Mühendis Ozan ÖZEN ve Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ’nin Apsiyon Akademi ve Apsiyon Sigorta sunumları izledi. Apsiyon Sigorta sunumunda ortak alan sigortasının ve yöneticileri yakından ilgilendiren mali mesuliyet sigortasının önemi üzerinde duruldu. Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL, Apsiyon’un Kurumsal Ekranlar’ın, çevrim içi ve çevrim dışı çalışma özelliği olan Tur Kontrol Sistemi’nin ve Bakım Onarım Sistemi’nin avantajlarını anlattı. Mersin ve Adana bölgesinde Apsiyon Profesyonelleri Okulunda eğitim ve sınavlarını tamamlayarak B ve C sınıfı Apsiyon Kullanıcı Belgesi almaya hak kazanan Apsiyon profesyonellerine NFC kartvizitli doğrulanabilir kimlikleri törenle takdim edildi. Apsiyon Akademi oturumlarında ise Apsiyon Akademi  Direktörü Yüksek Mühendis Ozan ÖZEN, Eğitmenler Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST ve Avukat Hakan EKİNCİ; tüm yönetim profesyonellerini yaşam alanlarını yönetirken dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgilendirdi. Apsiyon Akademi Eğitmenleri; kendilerine yöneltilen “yüksek aidat şikayetleri”, “Kat Mülkiyeti Kanunu, komşuluk hukuku ve arabuluculuk”, “kıdem tazminatı ve EYT”, “deprem-riskli yapı ve kentsel dönüşüm”, “iş güvenliği, risk değerlendirmesi, kazalar” gibi konularda tüm soruları kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde, özenle yanıtladı. Her katılımcı, aklına takılan sorulara ve karşılaştığı sorunlara bu bölümde çözüm buldu. Etkinlik sonundaki çekilişte, yönetim profesyonellerine  “A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku" ve “Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehber” Kitapları, e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Üniversite Online Eğitimleri ve Seviye 6 18UY0354-6 – Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav Bedeli ile sınavı başarıyla tamamlayacaklara Mesleki Yeterlilik Kurumu belge bedeli hediye edildi.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir