Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İstanbul’da!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İstanbul’da!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, bu yıl ilk kez İstanbul’da yönetim profesyonelleriyle buluştu. Apsiyon’un bir klasik haline gelen Yönetici Sohbetleri bu yıla hızlı bir giriş yaptı. Ankara ve İzmir’in ardından üçüncü durağımız İstanbul’du. 13 Haziran Salı günü Dedeman Bostancı Istanbul & Convention Center’da siz değerli kullanıcılarımızla buluştuk. Sizler için hazırladığımız bu organizasyon, ekibimizin anlatımları ve çözüm ortaklarımızın katkılarıyla zenginleşti.

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Yeniden Yüz Yüze!

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İzmir’de!

Yönetici Sohbetleri İstanbul’da Neler Yaşandı? 

Farklı illerden yöneticilerin katıldığı etkinliğimiz; Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın ve Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK’ün açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından Ersin KAZANÇ, tüm davetlilere Apsiyon yazılımına entegre çalışan, Sayaç Okuma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi ve platformunu anlattı. Sayaç Okuma Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi ile ilgili yönetilen teknik soruları Apsiyon Teknik Ekip Direktörü Erdem Tayfun Salman yanıtladı.


Yaşam alanlarındaki ihtiyaçların, yapay zeka teknolojisi ile elde edilen içgörülerle yanıt bulduğu platform katılımcılardan büyük ilgi gördü. ApsiyonBulur’un yönetim firmalarının hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradığı en uygun çözümü bulmasını sağlayan bu sistemin faydaları üzerinde duruldu. Çift yönlü işleyen bu sistemin avantajları anlatıldı. Etkinliğin ikinci oturumunda Apsiyon Akademi Direktörü Yüksek Mühendis Ozan ÖZEN söz aldı. Apsiyon Akademi’ye; Apsiyon Profesyonelleri Okulu, Mesleki Yeterlilik Belgesi, Apsiyon Profesyonelleri İçin Kariyer gibi birçok değerli çalışmanın kazandırılmasında önemli katkıları bulunan ÖZEN; tüm katılımcılarla bir araya geldi.


Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ’nin ortak alan ve yöneticilere yönelik mali mesuliyet sigortasının öneminden bahsettiği sunumu Apsiyon Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL’in, Kurumsal Ekranlar, Tur Kontrol Sistemi ve Bakım Onarım Sistemi’ni anlattığı oturum izledi. Apsiyon Yönetici Sohbetleri’nde çözüm ortaklarımız da bizi yalnız bırakmadı. Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN “Voltrun ile Şarj İstasyonlarının Yönetimi” isimli sunumu ile etkinliğimize katkıda bulundu. Cem Su Sayaçları Teknik Satış Müdürü Muhammet Ali ÖZGENÇ ise “Cem Su Sayaçları ile Ölçü Aletlerinin Önemi” sunumu ile katılımcılarımızla değerli bilgiler paylaştı.


Yönetici Sohbetleri’nin değerli katılımcılarından aldığımız sorularla interaktif şekilde ilerleyen Apsiyon Akademi oturumları yine aklınıza takılan sorularda sizin kılavuzunuz oldu. Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN, Akademik Eğitimler Koordinatörü Prof. Dr. Özgür BİYAN, Eğitmenler Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST ve Avukat Hakan EKİNCİ kendilerine yöneltilen tüm sorulara yanıt verdi. Etkinlik sonundaki çekilişimizde, yönetim profesyonellerine A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı ve Apsiyon Mesleki Yeterlilik Eğitimi hediyemiz oldu. Tüm misafirlerimizin değerli katılımlarıyla yine çok keyifli ve verimli bir Yönetici Sohbetleri’ni daha geride bırakmış olduk. Bir sonraki durağımızda, yeniden görüşmek üzere.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir