Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Yeniden Yüz Yüze!

Pandemi nedeniyle bir süredir online yaptığımız Yönetici Sohbetleri’ni uzun bir aranın ardından yeniden yüz yüze gerçekleştirdik. Bu kavuşmanın ilk durağı Ankara Grand Mercure Hotel oldu. 31 Ocak’ta hem yöneticileri zengin bir program ile buluşturduk hem de hasret giderdik. Apsiyon Akademi ve Apsiyon Ekibi’nin katkı sunduğu etkinlikte katılımcılar, yine Apsiyon’lu olmanın ayrıcalığını yaşadı.


Etkinlikte Apsiyon Ekibi geliştirdiği çözümler hakkında katılımcılara bilgi verme fırsatı buldu. Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK, profesyonel yönetim firmalarını, profesyonel hizmet talep edenlerle buluşturan Yönetici Bul platformunu anlattı. Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ, Plaka Tanıma Sistemi ve Sayaç Okuma & Faturalandırma Sistemi hakkında bilgiler verdi. Apsiyon İç Anadolu Bölge Müdürü Ümit Sezgin DÖNMEZ yönetim firmalarının bütün sitelerini aynı anda tek ekrandan yönetebilmelerini sağlayan Kurumsal Ekranlar’ı, Apsiyon’un yeni modülü olan Tur Kontrol Sistemi’nin yöneticilere sağladığı faydaları ve Bakım Onarım Sistemi’ni anlattı.


Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ Apsiyon Sigorta’nın ortak alan sigortası ile bireysel ve kurumsal çözümlerdeki avantajlarını yöneticilerle paylaştı. Apsiyon Akademi Eğitmenleri Y. Müh. Ozan ÖZEN, Av. Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST’un yer aldığı soru cevap bölümünde katılımcılar, yönetim süreçlerinde karşılaştıkları sorunların çözümleri konusunda uzmanlardan yanıtlar aldı. Kat Mülkiyeti Kanunu, aidat zamları, işletme projesi, karar ve işletme defterleri, kesin hesap, emeklilikte yaşa takılan çalışanlar ve kıdem tazminatlarına kadar birçok konunun konuşulduğu Yönetici Sohbetleri’nde, Apsiyon’un yöneticilere destek olmak için hayata geçirdiği projeler anlatıldı. Yöneticilere mesleki yeterliliklerini belgeleme fırsatı sunan Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi, Apsiyon uzman belgesi ile kullanıcıları meslek edindirmeye çalışan Apsiyon Profesyonelleri Okulu ile iş ve çalışan arayışlarına çözüm getiren Apsiyon Profesyonelleri İçin Kariyer hakkında yöneticilere bilgi verildi. Yapılan çekilişle, 10 şanslı kişiye Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi kitabı, 1 kişiye Apsiyon Akademi Eğitimi ve 2 kişiye ise 1-4 Şubat 2023 tarihleri arasında Wyndham Ankara’da gerçekleşecek Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı’na ücretsiz giriş hakkı verildi.


Elektrikli araç şarj istasyonları ve istasyon ağ çözümleri sunan Voltrun ve Cem Su Sayaçları’nın sponsor olarak katkı sunduğu Yönetici Sohbetleri’nin Ankara’daki durağında hep birlikte keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. 2018’den beri il il gezerek değerli hocalarımızı, yönetimsel ihtiyaçlarına Apsiyon ile çözüm arayan kullanıcılarımızla buluşturduk. Apsiyon Akademi ile başarılı bir yöneticilik kariyeri için en doğru adımı attığını bilen, sağladığımız eğitim fırsatları ile yöneticiliğe dair her konuyu uzmanından öğrenen yöneticilere teşekkürü borç biliriz. Bugüne kadar Yönetici Sohbetleri’nde bizimle birlikte olan tüm yöneticilere de bu vesileyle teşekkür etmek isteriz. Çok kısa sürede tüm illerde olacağız. 


Yeni şehirlerde, yeniden görüşmek üzere.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir