Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İzmir’de!

Yönetici Sohbetleri’ni uzun bir aranın ardından bu yıl, yeniden yüz yüze gerçekleştirmiştik. Kavuşmanın ilk durağı Ankara olmuştu. 2023’ün ikinci Yönetici Sohbetleri’nde ise Ege’nin incisi İzmir’deydik. 3 Mayıs’ta ibis Styles Hotel Bornova'da tüm davetlileri doyurucu bir program ile ağırlama fırsatı bulduk. Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın ve Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK’ün açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte çözüm ortaklarımız ve Apsiyon’lu yönetim profesyonelleri ile buluştuk. Bu buluşmada, birbirinden değerli sunumlarla yeniliklerimizi, katılımcılarımızla paylaştık. Ersin KAZANÇ, yaptığı sunumda Apsiyon’un Sayaç Okuma & Faturalandırma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi ve ApsiyonBulur hakkında bilgiler verdi. Apsiyon Akademi Direktörü Yüksek Mühendis Ozan ÖZEN ve Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ Apsiyon Akademi ve Apsiyon Sigorta sunumlarını gerçekleştirdi. Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL, Apsiyon’un Kurumsal Ekranları, Tur Kontrol Sistemi ve Bakım Onarım Sistemi’nin avantajlarını anlattı. 

Apsiyon Yönetici Sohbetleri İzmir'de!

Apsiyon Ailesi olarak uzun süredir iş birliği yaptığımız çözüm ortaklarımız ile bir araya geldiğimiz etkinlikte Voltrun Satış ve Pazarlama Direktörü Veysel YURDAGEL’in ve Cem Su Sayaçları Satış Müdürü Akif KESKİN’in sunumlarını dinleme fırsatımız oldu. Voltrun ile şarj istasyonlarının yönetimi ve Cem Su Sayaçları ile ölçü aletlerinin önemi hakkında bilgi edindik. Apsiyon Akademi oturumlarında ise Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN, Akademik Eğitimler Koordinatörü Prof. Dr. Özgür BİYAN, Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST ve Avukat Hakan EKİNCİ; tüm yönetim profesyonellerini yaşam alanlarını yönetirken dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgilendirdi. Birçok önemli konunun altının çizildiği oturumda, katılımcıların soruları yanıt buldu. Etkinlik sonunda yapılan çekilişle, yönetim profesyoneline Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi, A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı ve Apsiyon Akademi Eğitimi hediye edildi.


Yönetici Sohbetleri’nin İzmir’deki durağında, değerli yöneticilerin ve iş ortaklarımızın katılımlarıyla keyifli bir etkinliği geride bıraktık. Bizimle birlikte olan, olamayan tüm davetlilerimize teşekkür ederiz.

Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Yeniden Yüz Yüze!

Bir sonraki durağımız: İstanbul

Apsiyon Yönetici Sohbetleri’nin üçüncüsünü, Haziran ayının ilk haftasında İstanbul’da gerçekleştireceğimizin müjdesini vermek isteriz. Apsiyon’lu olmanın ayrıcalığını yaşayacağınız yeni etkinliklerde yeniden görüşmek üzere.


Eğitim Önerisi: e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Online (Senkron-Canlı) Eğitim Programı 


Apsiyon Akademi’yi Tanıyalım  

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir