Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Kurumsal ile Zaman Kazandıran Çözümler

Apsiyon Kurumsal ile Zaman Kazandıran Çözümler

Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde, Apsiyon Kurumsal ile Zaman Kazandıran Çözümler isimli oturumu, Apsiyon Ürün Geliştirme Uzmanı Feyza Yıldız YURTAL gerçekleştirdi. 

Apsiyon 10. Yıl Yönetim Profesyonelleri Zirvesi | Bölüm 3Apsiyon Kurumsal ile profesyonel yönetim firmalarının hem yönettiği siteleri hem de kendi iç işleyişini fonksiyonel ve verimli şekilde yönetebilmesini hedefledik. Buradaki motivasyonumuz; 


- Zaman kazandıran çözümler sunmak. 
- İş gücü kaynaklarının etkin yönetilmesini sağlamak. 
- Memnuniyet temelli portföy yönetimine sağlıklı bir zemin hazırlamak. 

Apsiyon AI: Apsiyon IRIS & ADA

Apsiyon Kurumsal’ın Sağladığı Avantajlar 

- Yeni projeler mevcut sisteme daha hızlı adapte edilir. 
- Personel adaptasyonu hızla sağlanır. 
- Tüm sitelerle tek ekrandan iletişim kurulur. 
- İş süreçleri ve planlamalar verimli şekilde yönetilir. 
- Tüm siteler için bakım emirleri, denetim kayıtları ve yapılması planlanan işlere tek ekrandan erişilir, süreçlere zamanında müdahale imkanı sunarak site sakini memnuniyetini artırır. 

Kullanıcı Deneyimi Odaklı Yeni Nesil Apsiyon v2

Apsiyon Kurumsal’da Neler Var? 

- Özet ekranında bulunan “Ajanda” ile tüm siteleriniz için günlük, haftalık ve aylık planlamalara erişir, ödenecek faturaları, yapılacak işleri, hatırlatıcıları, bakım emirlerini ve denetim kayıtlarını görüntülersiniz.  


- Portföyünüze katılan yeni bir site olduğunda “Tanımlar Menüsü” üzerinden aktarım yaparak, hızlıca çalışma sistemine adapte edersiniz.  


- İşe başlayan personelinizi, “Yetkilendirme Menüsü” ile hızlıca adapte eder, işten ayrılan personellerinizin sitedeki tüm yetkilerini tek ekrandan kolayca sonlandırabilirsiniz.


- Tek ekrandan tüm sitelerinizdeki sakinlere erişirsiniz! Özel gün, bakiye hatırlatma ya da özel oluşturacağınız içerikleri, “İletişim Menüsü” üzerinden e-posta, SMS ya da mobil bildirim ile paylaşabilirsiniz. Seçtiğiniz sitelere ya da tüm sitelerinize tek seferde duyuru yapabilir, anketler oluşturabilirsiniz.  


- “İş Takibi Menüsü” ile portföyünüzde bulunan tüm sitelerin iş takiplerine erişir ve öncelik sırasına göre iş planlarınızı en verimli şekilde yönetebilirsiniz. 


- Tüm sitelerinizde kayıtlı ve bitiş tarihi yaklaşan sözleşme kayıtlarını görür, sözleşme süreçlerinizi yönetebilirsiniz.  


- “Yapılacak İşler Menüsü” ile yönettiğiniz tüm siteler için iş rutinlerinize tek ekrandan erişir, planlanmış işleri zamanında gerçekleştirebilirsiniz. 


- “Raporlar Menüsü” ile portföyünüzde bulunan sitelerle ilgili karar alırken ilgili özet bilgilere kısa sürede ulaşabilirsiniz. 

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir