Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Toplu Konutlarda Hayat

Site Sakinlerinin Birkaç Tıkla Yapabileceği Mobil İşlemler

Site Sakinlerinin Birkaç Tıkla Yapabileceği Mobil İşlemler

Apsiyon; apartman, site yönetimleri için dijital asistanlık hizmeti sunan online bir platformdur. Sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcılarına daha verimli, güvenli ve saydam bir yönetim deneyimi sağlıyor. Online bir platform olması ve teknolojinin avantajlarını arkasına alması sayesinde modern ve akıllı bir yapıya sahiptir. İnternete erişilebilen her yerden Apsiyon Mobil Uygulama ve Apsiyon internet sitesi üzerinden işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Hem site sakinlerinin yaptığı işlemlerde hem de yönetimin çalışma alanlarında bu durum büyük bir avantaj sağlayarak tüm işlem yapanların beğenisini kazanıyor. 


İşlemleri Apsiyon ile Yap

Site yönetim yazılımı Apsiyon, sahip olduğu online yapısı ile toplu yaşamın en önemli örneklerinden biri olan sitelerde yönetimi en sağlıklı ve izole şekilde yapmaya olanak sağlıyor. Apsiyon kullanan sitelerde hem yöneticiler hem de site sakinleri site ile ilgili ödeme, iletişim, bilgi alma gibi işlemleri telefonları, tabletleri veya bilgisayarları aracılığıyla yapabilirler. Evden çıkma gereği olmadan site ile ilgili tüm işlemleri Apsiyon ile yapmak mümkün. Bu sayede site sakinleri hem daha pratik hem de sağlıklı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilir. 

Aidat, Kira Ödemesi ve Site Takibini Mobil ile Yapın

Birlikte yaşamın en önemli örneklerinden biri sitelerdir. Apsiyon, yönetime dair birçok işlemi online olarak gerçekleştirmeyi olanaklı kılıyor. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı. Sahip olduğu bu yapı sayesinde de fiziksel teması ortadan kaldırıyor ve evden tüm işlemleri yapabilmeyi sağlıyor. Site sakinleri Apsiyon üzerinden yönetimle iletişime geçebilir, yönetimle beraber site takibini gerçekleştirebilir, aidat ve kira gibi ödemeleri kolaylıkla internet üzerinden yapabilir. Evden ödeme yapma, sosyal izolasyonun önemli hale geldiği zamanlarda daha sağlıklı ve pratik bir yöntem olması nedeniyle büyük bir avantaj sağlar. Toplumun hijyen kurallarına uymanın yanı sıra zor zamanlarda birbirine destek olması da önemli bir unsur. Apsiyon işbirlikçileri ile birlikte aldığı kararlar doğrultusunda kullanıcılarının yanında olmaya özen gösteriyor. Bu doğrultuda ödemelerde alınan komisyon oranını %1.9'a düşürerek kullanıcılarına ekonomik olarak kolaylık sağlıyor. 


Kesintisiz Hizmet ile Dilediğiniz Her Bilgiye Anında Ulaşın

Site içinde yürütülen hizmetlerde ve işleyişte bir aksama olmaması ve ortaya çıkabilecek sorunları önlemek için iletişim önemli bir unsurdur. Hem yönetimin hem de site sakinlerinin diledikleri her konudaki bilgiye şeffaf ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi iki taraf için de önemli bir avantajdır. Apsiyon sayesinde site içi iletişim, yönetimle olan iletişim ve bilgi edinme oldukça kolay bir hal almıştır. Dilediğiniz her yerden Apsiyon'un online bir platform olması sayesinde dilediğiniz konu hakkında pratik ve güvenilir bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Zaman ve mekandan bağımsız olarak dijital bir yapıya sahip olan Apsiyon, sahip olduğu bu yapı sayesinde kesintisiz hizmeti kullanıcıları ile buluşturur. Kesintisiz hizmet sayesinde ödemeler gibi finansal işlerde, iş durum takiplerinde, raporlamalarda ve site içi bilgi akışında bir aksama oluşmaz. Hem site sakinleri için hem de yönetim için büyük avantajlar sunan Apsiyon'u siz de kullanarak daha modern, verimli ve güvenli bir yönetim deneyimine sahip olabilirsiniz.

“Komşum Var” ile Komşularınızdan Yardım Talep Edin veya Onlara Yardımcı Olun

Toplumsal dayanışma ve yardım, her zaman önemli bir yere sahiptir. Toplu yaşam alanları için dijital yönetim platformu olan Apsiyon, bu konuda da site sakinlerine yol gösterici bir çözüm sunuyor. Apsiyon, geliştirdiği "Komşum Var" özelliği ile komşular arasında yardım ve dayanışmayı kolaylaştıran bir ortam yaratıyor. Uygulama içinde yer alan bu özellik sayesinde özellikle 60 yaş üstü bireyler ve sokağa çıkma şansı olmayan sakinler, uygulama üzerinden kolaylıkla yardım talebi oluşturabiliyor. Komşularına yardım etmek isteyen site sakinleri de uygulama üzerinden talebi kendisinin yapabileceğini belirterek komşusu ile iletişime geçebiliyor. Mobil uygulama üzerinden ulaşabileceğiniz Apsiyon Komşum Var ile hızlı ve pratik bir şekilde yardımlaşabilir, komşuluk geleneğini sürdürebilirsiniz.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir