Bu alanı birim fiyata göre sayaç tüketimi oranında borçlandırma yapmak istediğinizde; her sayacın kullanmış olduğu miktarı, o dönem için yönetim tarafından belirtilen birim fiyata göre dağıtımı yapabilirsiniz. - Sol üst köşede bulunan "Yeni kayıt ekle" butonuna tıklayınız. - Hangi sayaç için giriş yapacaksanız o ana sayacı seçiniz. - Sayaç okumasının yapıldığı tarihi giriniz. - Sayaç değerleri ile girişi ilk kez yapıyorsanız; seçtiğiniz ana sayaca ait ilk okumayı giriniz, daha önceden giriş yapılmış olan son okuma tutarı bu alana otomatik gelmektedir. - Ana sayaca ait olan son okuma tutarını giriniz. ana sayaç tüketimi sistem tarafından otomatik olarak ana sayaç tüketimi alanına gelecektir. - Sayaç değerleri bölümündeki ana sayaca bağlı olan dairelerinizin son okuma değerlerini giriniz ve "Kaydet" butonu ile dairelerdeki kullanım oranına göre dağıtımını sağlayınız.
Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez.
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Bu formda paylaştığım kişisel verilerimin Apsiyon Bilişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından
Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlar doğrultusunda her türlü tanıtım, pazarlama, reklam çalışmaları amaçları ile işlenmesine ve belirtilen üçüncü kişilere aktarılmasına, Apsiyon Bilişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından tarafıma kampanya, tanıtım, reklam, promosyon, etkinlik, kutlama, tebrik, anket ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarını duyurmaya yönelik olarak ve her türlü pazarlama faaliyetleri hakkında sesli arama, sms ve e-posta aracılığıyla ticari elektronik ileti gönderilmesine muvafakatim ve açık rızam vardır.