Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Toplu Konutlarda Hayat

Apsiyon Mobil Uygulama ile Tanışın!

Apsiyon Mobil Uygulama ile Tanışın!

Apartman, site, rezidans, iş merkezi ve AVM gibi toplu yaşam alanlarında ihtiyaç duyacağınız tüm süreçler için kapsamlı çözümler sunan Apsiyon’un konut sakinlerine özel mobil uygulamasıyla henüz tanışmadınız mı? Apsiyon Blog’un bu yazısında sizi Apsiyon Mobil Uygulama ile tanıştıracağız. Hazırsanız başlayalım!

Apsiyon Mobil Uygulama

Apsiyon’un konut sakinlerine sunduğu mobil uygulama ile tüm işlemleri cep telefonundan yönetmek çok kolay. Bu uygulama ile yaşam alanlarınızla ilgili tüm işlemler parmağınızın ucunda! Apsiyon Mobil’i ücretsiz indirin, tüm ödemelerinizi kolayca gerçekleştirin.


Apsiyon Mobil’i indirmek için tıklayın.

Apsiyon Mobil Uygulama’nın Avantajları

Apsiyon Life

Apsiyon Mobil’e giriş yapanlar, Apsiyon Life üyesi olur ve Ücretsiz Konut Asistans Paketi’nden yararlanır. Peki, Ücretsiz Konut Asistans Paketi nedir?


Ücretsiz Konut Asistans Paketi: Apsiyon’un; hasar, arıza ya da beklenmeyen durumlarda konut sakinlerine sunduğu avantajlar paketidir. Apsiyon Mobil Uygulaması’na giriş yaparak Apsiyon Life üyesi olan tüm konut sakinleri 4.000 TL’ye kadar olan masraflarını, Konut Asistans Paketi ile ücretsiz karşılar. Bu sayede evinizde her an ihtiyaç duyabileceğiniz dahili elektrik ve dahili su tesisatı arızalarında, cam hasarlarında ve çilingir ihtiyaçlarınız karşılanır. Her hizmet için yılda 2’şer kez, her bir hasar için 500 TL olmak üzere toplamda 4000 TL’ye kadar olan masraflarınız için hiçbir ücret ödemezsiniz. Üstelik bu avantaj, üye olma tarihinden itibaren 1 yıl boyunca geçerli.

İlan Panosu

Aynı sitede yaşadığınız komşularınızla yardımlaşmanızı, satmak veya satın almak istediğiniz ürünler için ilan yayınlamanızı hatta yolculuklarınızı paylaşmanızı sağlar. Gelin, detaylarına birlikte bakalım.


İlan Panosu ile Neler Yapabilirsiniz?


• Komşularınızla beraber spor yapabilir, onlara destek olabilirsiniz. 
• 2. el konut, araç, elektronik, giyim ve birçok ürünü komşularınızla paylaşabilir, uzağa gitmeden al/sat/kirala yapabilirsiniz.
• İlan Panosu paylaşımlarınız üzerinden doğrudan komşularınızla mesajlaşabilirsiniz.
• Aracı müsait olan veya uygun araç arayan komşularınızla ortak yolculuk planlayabilirsiniz.

Size Özel Kampanyalar

Apsiyon’lular, kendilerine özel kampanyalardan haberdar oluyor ve avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Siz de Apsiyon’un 3 milyonu aşkın konut sakininden biri olun. Apsiyon’un hizmetlerinden ve fırsatlarından yararlanma şansını yakalayın.

Apsiyon Sigorta

Apsiyon’lular, aradığı en uygun fiyatlı sigorta poliçesini Apsiyon Sigorta’da kolayca buluyor ve satın alıyor.
Bireysel ve kurumsal sigorta çözümlerini güvenilir sigortacılık hizmeti ile almak için tıklayın.

Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel Apsiyon Mobil

Apsiyon Mobil Uygulaması ile Neler Yapabilirsiniz?


Apsiyon ile Ödeme Kolaylığı

Apsiyon’la aidatınız dahil olmak üzere tüm ödemelerinizi banka kartı veya kredi kartı ile yapın, dilerseniz taksitlendirin. Finansal durumunuzu, makbuzlarınızı ve hesap ekstrenizi görüntüleyin.


Pratik Kira Kontratı & Ödemesi
Kira kontratınızı yapın hem borçlarınızı hem ödemelerinizi görüntüleyin. Ödemenizi istediğiniz an yapmanın keyfini çıkarın.


Sitenin Finansal Durum Takibi

Sitenizin finansal durumunu takip edin, istediğinizde anlık olarak görüntüleyin.


Site Yönetimine Yakından Bakın
Apsiyon’la yaşam alanınızın yönetim kadrosundaki kişileri görüntüleyin ve onlarla iletişime geçin. Hem yönetime hem de site görevlilerine istediğinizde ulaşın. 


Ankete Katılın
Apsiyon sayesinde yönetimin paylaştığı anketlere katılın, gidişatı anlık görüntüleyin. Böylece hem sitenizde alınacak kararlarda söz sahibi olun hem de kararınızı kolayca bildirin.


Apsiyon’la Ziyaretçilerinizi Güzel Karşılayın
Apsiyon’un size özel hizmetiyle hem ziyaretçilerinizi kaydedin hem de onların sitenize giriş-çıkış yapmalarına yardımcı olun.


Kargo Takibi
Aklınız kargolarınızda kalmasın. Kargo takibinizi Apsiyon’dan güvenle yapın.


Dil Desteği
Apsiyon Mobil’i ister Türkçe, isterseniz İngilizce, Rusça, Ukraynaca, Azerice, Macarca, Özbekçe ve Bulgarca dil seçenekleriyle kullanın.


Apsiyon Mobil’i Hemen Kullanmaya Başlayın


• Google Play, App Store veya AppGallery’den üzerinden uygulamayı indirin.
• Kaydolun, site bilginiz ve daire numaranız ile sitenize katılın. 
• Borç durumunuzu ve ödemelerinizi takip edin.
• Aidatınızı, kiranızı taksitle veya otomatik ödeyin. 
• Anlık bildirimlerle sitenizde olup bitenlerden haberdar olun. 
• Apsiyon’lulara özel kampanya ve indirimlerin tadını çıkarın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir