Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel Apsiyon Mobil

Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel Apsiyon Mobil

Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde, Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel Apsiyon Mobil isimli oturumu, Apsiyon İş Geliştirme Direktörü Esra OZAN ile Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ birlikte gerçekleştirdi. 

Apsiyon 10. Yıl Yönetim Profesyonelleri Zirvesi | Bölüm 2

Apsiyon Mobil’in Site Sakinlerine Avantajları 

Apsiyon olarak 10 yıldır yaşam alanlarının profesyonel, şeffaf, verimli ve pratik şekilde yönetilmesi için çalışıyoruz. Yıllardır, büyük bir ekosistem yönetiyoruz. Yöneticiler ve sakinler bu ekosistemin en önemli parçalarını oluşturuyor. Bu noktada Apsiyon olarak hem yöneticilerin hem de sakinlerin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz ve birçok yeni hizmeti kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. 

Tüm İşlemler Apsiyon Mobil’de! 

Sakinler için site yaşamına dair tüm işlemler Apsiyon Mobil Uygulama’da! Commencis 2022 Mobil Uygulama Trendleri Raporu’na göre 2022'de 6,65 milyar olan akıllı telefon kullanıcısının, 2026'da 7,5 milyara ulaşacağı tahmin ediliyor. 2021'de 155 milyar olan mobil uygulama indirme sayısının, 2022 sonunda 171 milyara ulaşması bekleniyor. Yine aynı rapora göre mobil uygulamalarda geçirilen günlük süre ise 4 saat 48 dakikayı aşmış durumda. Tam da bu nedenlerle yöneticilere ve sakinlere akıllı telefonlar aracılığıyla ulaşmak, yaşam alanlarının yönetimine, kontrolüne ve ihtiyaçlarına yönelik hizmeti bu kanaldan da ulaştırmak istedik. Bunu yaparken yöneticiler ve sakinleri arasındaki iletişimi hızlandırarak zaman kazandırmayı ve kaynak yaratmayı hedefledik. Bu nedenle Apsiyon Mobil’e birçok yenilik ve fonksiyon ekledik.  

Apsiyon Mobil’de Neler Var? 

- İş Takibi 
- İlan Panosu 
- Duyurular 
- Sigorta İşlemleri 
- Aidat Borcu Görüntüleme 
- Kredi Kartı ile Aidat Ödeme 
- Size Özel Kampanyalar 
- Apsiyon Life 


Apsiyon’lu komşular, İlan Panosu ile kendi aralarında ihtiyaçlarına yönelik iletişim kurabiliyor. İlan Panosu ile site sakinleri kendi aralarında alışveriş ve değiş / tokuş yapabiliyor, 2. el eşya ilanı yayınlayabiliyor ve yardımlaşabiliyor. Bunların yanı sıra İlan Panosu, Araç / Yolculuk Paylaşımı özelliği ile de destek veriyor. Aynı sitede yaşayan kişiler kendi araçlarını komşularıyla paylaşabiliyor ya da komşularının aracında yolculuk yapabiliyor. Aynı sitede yaşayan ve yalnızca Apsiyon sistemindeki kayıtlı kullanıcılara açık olan bu özellikler ile güvenlikle ilgili endişeler ortadan kalkıyor. 

Apsiyon Kurumsal ile Zaman Kazandıran Çözümler

Apsiyon Kampanyalar’ın Sağladığı Avantajlar 

Apiyon Mobil’i kullanan site sakinlerinin yararlanabileceği kampanyalar birçok önemli marka ile iş birliği içinde gerçekleştiriliyor. 


- Her ay 30 canlı kampanya 
- Türkiye’nin en prestijli markaları ile iş birlikleri 
- Site sakinleri için avantajlı teklifler 
- Site yönetimlerine kazandıran yepyeni bir model 

 

Site Yönetimlerine Kazandıran Yeni Model "Kazandıran Kampanyalar": Kazandıran Kampanyalar ile site sakinlerinin Apsiyon’un kampanyalarına yaptığı her talep için site yönetimi talep başına 5 TL kazanıyor. Sakinlerin yaptığı her başvuru, site yönetiminin Apsiyon faturasına 5 TL indirim olarak yansıyor. 


Apsiyon Life: Apsiyon Mobil kullananlar için geliştirilen ayrıcalıklar kulübüdür. Apsiyon Mobil’e giriş yapan ve üyelik formunu dolduran herkes Apsiyon Life üyesi olur. Apsiyon Life’lılar; çilingir, cam işleri, dahili su tesisatı ve dahili elektrik tesisatı işlemlerinde 4000 TL’ye kadar olan masraflarını ücretsiz karşılayabilir. 


Apsiyon Mobil ile Online Ödeme: Apsiyon Mobil üzerinden kredi kartı ile ödeme yönteminin çok tercih edilmesi ve otomatik ödeme talimatının verilmesi site yönetimlerinin tahsilat oranlarına büyük katkı sağlıyor. 

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyom
Apsiyom
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir