Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Kişiler: Yeni Kişi Tanımlama

Kişiler: Yeni Kişi Tanımlama
Bulunduğunuz sayfada "Yeni kişi" butonuna tıklayarak kişi tanımlamalarını yapmalısınız. Adı, soyadı, e-posta adresi telefon numarası gibi yönetiminizde ihtiyaç duyacağınız bilgileri girin. Dilerseniz kişi hakkında detaylı bilgileri girebilir ve ihtiyaç duyabileceğinizi düşündüğünüz dökümanları bu kişi kartlarına ekleyebilirsiniz. Tüm kayıtlarınızda sekmeler arasında Tab tuşu ile aşağıya, Shift-Tab tuşu ile yukarıdaki sekmeye kolayca geçebilirsiniz. Alt bölümde yer alan "Kaydet""Yeni" butonuna tıklayarak girmiş olduğunuz bilgileri kaydedip bir sonraki oluşturacağınız kişi kartına geçebilirsiniz. 
Not: Eğer kişilerinizin birden fazla dairesi varsa her bir daire için yeni kişi tanımlamanıza gerek yoktur. Her bir kişi birden fazla daire ile ilişkilendirilebilir.
Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir