Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Apsiyonlu Olmak Neden Bir Ayrıcalık?

Apsiyonlu Olmak Neden Bir Ayrıcalık?

Apsiyonlu olmak bir ayrıcalıktır, neden mi? Çünkü kesintisiz müşteri desteğimiz ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümlerimizle hep yanınızdayız! Ekiplerimizin güçlü iletişimi, eğitimlerimiz, kitaplarımız ve ihtiyaçlarınıza yönelik faydalı içeriklerle size her zaman kesintisiz hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda da hayata geçirdiğimiz projelerimizle sektörün gelişimine öncülük ediyoruz.


Peki neler mi yapıyoruz? İşte projelerimizden bazıları;


Apsiyon Profesyonelleri Okulu

Apsiyon Profesyonelleri Okulu’nda size kapsamlı kullanıcı eğitimleri veriyoruz. Eğitimlerimizi başarıyla tamamlayan kullanıcılarımız, Apsiyon Uzman Belgesi’ne sahip oluyor. Böylece Apsiyon bilgisini belgelendirip işine değer katarken aynı zamanda da uzmanlığını kanıtlıyor. Pek çok mezunumuz uzman belgesini kullanmaya başladı, peki ya siz?


Mesleki Yeterlilik Belgesi

2022 yılından beri Altın Mesleki Yeterlilik ortaklığıyla sizleri Avrupa Birliği ülkelerinde de geçerli olan Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne kavuşturmak için öncülük ediyoruz. Apsiyonlu pek çok tesis yöneticisi MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni aldı. Siz de kayıt için hemen başvurun.


Site Yöneticiliği Online Eğitimi

2016 yılında başladığımız Apsiyon Akademi yolculuğunda yüzlerce kişiye e-Devlet kayıtlı ve üniversite sertifikalı Site Yöneticiliği Online Eğitimi verdik. Bu eğitimlerle, yöneticilik yapan veya yöneticilik yapmak isteyen herkesin yetkinlik kazanmasını ve bilgisini belgelendirmesini sağladık.


Apsiyon Eğitim YouTube Kanalı

Apsiyon Eğitim YouTube kanalımızda Apsiyon kullanımı konusunda sizleri daha da uzmanlaştıracak verimli videolar yayınlıyoruz. Bu videoları izleyerek siz de Apsiyon kullanımı konusunda daha da hızlanabilirsiniz. Bu arada, henüz kanalımıza abone olmadıysanız abone olmayı unutmayın.


Online Ürün Eğitimleri

Her hafta online ürün eğitimleri gerçekleştiriyor ve soru-cevap oturumları yapıyoruz. Siz de bu buluşmalarımıza katılabilirsiniz. Eğitim katılım linkleri için e-postalarınızı kontrol etmenizi öneririz.


Apsiyon Blog İçerikleri ve Kitaplar

Apsiyon Blog’ta her hafta sizler için yeni içerikler yayınlıyoruz. Apsiyon ve entegre ürünlerimiz hakkında yazdığımız yazıların yanı sıra; çevre dostu Apsiyon Yeşil içeriklerimiz ve eğitim odaklı Apsiyon Akademi yazılarımız bulunmakta. Okumayı unutmayın. Ayrıca Akademik Eğitimler Koordinatörümüz Prof. Dr. Özgür BİYAN tarafından kaleme alınan “Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi” kitabı ile Apsiyon Akademi Eğitmenimiz Avukat Hakan EKİNCİ tarafından kaleme alınan “A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı”nı sektöre kazandırdık. Bu önemli kaynak kitapları henüz okumadıysanız mutlaka okumanızı öneririz.

Destek Sayfası

destek.apsiyon.com sayfamızda; Apsiyon'a giriş - kurulum, muhasebe, finans, raporlama işlemleri ve arayüz hakkında yazdığımız birçok verimli makale yer alıyor. Makalelerimizi okuyabilir ve talepleriniz varsa bize taleplerinizi bu sayfadan iletebilirsiniz.


Sosyal Medya Hesapları

Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Linkedin ve Threads hesaplarımızı takip ediyor musunuz? Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek Apsiyon'a ve sektöre dair en güncel gelişmelerden hızlı bir şekilde haberdar olabilirsiniz. Aynı zamanda Apsiyon Yeşil, Apsiyon Sigorta ve Apsiyon Akademi içeriklerimize de kolayca ulaşabilirsiniz.


İletişim Desteği

Herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz olması halinde, bize her zaman destek@apsiyon.com e-posta adresimizden ve 0 (216) 911 87 77 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.


Unutmayın, biz her zaman yanınızdayız!

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir