Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon AI: Apsiyon Dijital Asistan ADA

Apsiyon AI: Apsiyon Dijital Asistan ADA

Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde, Apsiyon AI: Apsiyon IRIS ve ADA isimli oturumu Apsiyon’un Kurucu Ortağı ve CTO’su Meriç AKDAMAR açtı. Oturumun ilk bölümünde Apsiyon Yazılım Ekibi Takım Lideri Osman TOPÇU, Yapay Zeka Destekli Görüntü İşleme Teknolojilerinin İş Süreçlerimize Etkisi: Apsiyon IRIS, ikinci bölümünde ise Apsiyon Veri Tabanı Ekibi Takım Lideri Mert GÜVENÇLİ, ADA: Apsiyon Dijital Asistan isimli sunumları gerçekleştirdi.

ADA: Apsiyon Dijital Asistan ile Tanışın!

"10. yılımızda ilerisi için bir adım daha atarak yapay zeka ve makine öğrenmesini Apsiyon platformu ile birleştiriyoruz. Apsiyon şu an yapay zeka ve makine öğrenmesini birçok modül ve özelliğinde kullanıyor. İş yapış şekillerimizin ve günlük rutinlerimizin her geçen gün daha iyi olmasını sağlıyor. Bunun Apsiyon’da bize sağlayacakları faydaları ve uygulama anlarını düşündükçe heyecanlanıyorum." 


Meriç AKMADAR 
Apsiyon CTO 

Apsiyon 10. Yıl Yönetim Profesyonelleri Zirvesi | Bölüm 4

ADA: Apsiyon Dijital Asistan 

Daire sakinlerinin problemlerini çözebileceğiniz yepyeni iletişim kanalı; ADA: Apsiyon Dijital Asistan. Bakiye durumu sorgulamak, borç detaylarını öğrenmek ve iş takibi hakkında bilgi almak isteyen sakinleriniz varsa yapay zeka destekli sohbet robotu ADA: Apsiyon Dijital Asistan yanınızda! 

ADA Nasıl Çalışır? 

- Sorulara kapsamlı yanıtlar verebilecek yetenektedir. 
- Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle soruları cevaplayabilir. 
- Soru soran kişiyi, sistemdeki telefon numarasından tespit ede ve kişinin profil bilgilerine erişir. 
- Bakiye öğrenmek, kargo ve ziyaretçi takibi sorgulamak ve rezervasyon yapmak gibi birçok konuda destek verir. 
- Yapay zeka desteği sayesinde sorulan sorulara göre yeni bilgiler öğrenir ve kendini geliştirir. 


Siz sadece işinize odaklanın, gerisini ADA’ya bırakın. 

Apsiyon AI: Apsiyon IRIS

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir