Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Yönetimde Zirvedeyiz!

Yönetimde Zirvedeyiz!

Apsiyon 10. Yıl Yönetim Profesyonelleri Zirvesi 3 Kasım 2022'de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Yönetimde fark yaratanları buluşturan etkinlikte 10. yılımızı kutlamak ve yeniliklerimizi anlatmak için yönetim profesyonelleri ile bir araya geldik. Gururla söyleyebiliriz ki; 10. yılımıza yaraşır çok güzel bir Zirve geçirdik.


Erkan DOĞAN, Kudret TÜRK ve Meriç AKDAMAR’ın 10 yıl önce yaşam alanlarının yönetimini profesyonel, verimli ve güvenilir hale getirmek için çıktıkları bu yolculuğa, bugün milyonlarca insan ortak oluyor. Apsiyon olarak yaşam alanlarının ihtiyacına yönelik geliştirdiğimiz ürünler, verdiğimiz kaliteli hizmet ve eğitimlerle sektöre değer katmayı, bununla birlikte sektöre yeni katılanlara da destek olmayı görev biliyoruz. 10. yılımızda Yönetim Profesyonelleri Zirvesi ile sektörde yine bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz.


“Projemize, kendimize ve ilkelerimize yürekten inandık. İyi işler ortaya koymak kadar profesyonelliğimizi samimiyet ve tevazu ile beslemek de önceliğimiz oldu. Bunu bir nebze de olsa başarabilmişiz ki sizi kazandık. Bizimle birlikte bu serüvene eşlik ettiğiniz, gayretlerimizi takdir ettiğiniz ve bizi geri bildirimlerinizle beslediğiniz için gönülden teşekkürler.”


Kudret TÜRK

Apsiyon CEO

Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde Neler Yaşandı?

Yönetimde fark yaratan profesyonellerle bir araya geldiğimiz Zirve’de 13 oturumda toplam 27 konuşmacı katılımcılarla buluştu. Geveze’nin sunumuyla, Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ’ın katılımıyla ve Apsiyon Ekibi’nin anlatımlarıyla renklenen etkinlikte hem sektörü yakından ilgilendiren yapay zeka ile çalışan yeni teknolojilerimizi ve IoT çözümlerimizi hem de sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını katılımcılarla paylaştık. 

Prof. Dr. Özgür DEMİRTAŞ; “Ekonomi, Finans, Para, Gelecek ve Siz” başlıklı oturumda dünya ekonomisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Sektöre getirdiğimiz ilkleri ve yenilikleri anlattığımız Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde aşağıdaki oturumlar gerçekleşti;


Toplu Yaşam Alanlarının Yönetiminde Yeni Teknolojiler
Müşteri Deneyimi Paylaşımı: Boğaziçi Yönetim
Elektronik Güvenlik Sistemlerinin Geleceği ve IoT Çözümleri
Zirve Ana Sponsoru Hikvision Türkiye ile Akıllı ve Güvenli Teknolojiler
Avantajlı, Pratik, Kesintisiz ve Her Zaman Güncel: "Apsiyon Mobil"
Müşteri Hizmetlerinde Dijital Dönüşüm
Apsiyon Kurumsal ile Zaman Kazandıran Çözümler
Ekonomi, Finans, Para, Gelecek ve Siz
Kullanıcı Deneyimi Odaklı Yeni Nesil Apsiyon v2
Apsiyon AI: Apsiyon IRIS ve ADA (Apsiyon Dijital Asistan)
Apsiyon Sigorta ile Değerini Bilin, Önlem Alın, Koruyun
Apartman ve Site Yönetimlerini Yönetim Firmaları ile Buluşturan Platform: "Yönetici Bul"
Yönetim Sektörünün İhtiyaçlarına Uygun Çözümler ve Uzman Görüşleri

Hikvision Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Cem Su Sayaçları, iyzico, Corvass Telekom ve Tora A.Ş’nin co-sponsorluğunda düzenlenen Yönetim Profesyonelleri Zirvesi ile bir ilke imza atarak sektörün en fazla konuşmacıya ve 550’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan etkinliğini gerçekleştirmiş olduk.

Tur Kontrol Sistemi Yarışması’nın Kazananları Hediye Çeki ile Ödüllendirildi!

Yakın bir zaman önce kullanıcılarımızın hizmetine sunduğumuz Tur Kontrol Sistemi’ni Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde katılımcılarımıza detaylıca anlatma fırsatımız oldu. Etkinlikte gerçekleştirdiğimiz Tur Kontrol Yarışması’nda Yönetici Mobil Uygulaması’nı indirip giriş yapan ve fuaye alanındaki Apsiyon stantlarını gezerek stantlardaki NFC etiketlerini okutan ve turu başarıyla tamamlayan kişilerden şanslı 3 katılımcımız, 5’er bin TL değerinde hediye çeki kazandı. Kazananlara ödüllerini Apsiyon’un kurucu ortakları Erkan DOĞAN, Kudret TÜRK ve Meriç AKDAMAR teslim etti.

Zirveye Özel Kampanya: Bakım Onarım Sistemi 1 Yıl %50 İndirimli

Yaşam alanlarındaki cihazların bakımının ve arıza takibinin yapıldığı Apsiyon Bakım Onarım Sistemi “Toplu Yaşam Alanlarının Yönetiminde Yeni Teknolojiler” isimli oturumda anlatıldı. Oturumu açan Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ, kasım ayı sonuna kadar başvuru yapan yöneticilerin Bakım Onarım Sistemi’ni 1 yıl boyunca %50 indirimli kullanabileceklerinin müjdesini verdi.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Apsiyon’un zirveye olan yolculuğunda bizi yalnız bırakmayan ve yaşam alanlarının yönetiminde Apsiyon’u tercih eden birçok firma Yönetim Profesyonelleri Zirvesi’nde ödül aldı. Bu gurur tablosuna eşlik eden, sevincimize ve heyecanımıza ortak olan herkese çok teşekkür ederiz. Yönetim Profesyonelleri Zirvesi'nde yanımızda olamayan ama daima yanımızda olduğunu bildiğimiz tüm değerli iş ortaklarımıza, kullanıcılarımıza ve Apsiyon Ailesi’ne teşekkürü borç biliriz.


Hep Birlikte Zirvedeyiz!
APSİYON


Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir