Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Toplu Konutlarda Hayat

Site Yönetimlerinde Güvenlik

Site Yönetimlerinde Güvenlik

Apartman ve site yönetimleri açısından önemli konuların başında güvenlik geliyor. İş sağlığı ve güvenliği yanında site girişleri-çıkışları, otopark kontrolü, yabancıların gözlemlenmesi gibi pek çok konu bir arada yaşamanın zorunlulukları olarak karşımıza çıkıyor. Binlerce konuttan oluşan yönetimler giriş ve çıkışlarda güvenlik birimleri kurarak vardiyalı çalışma sistemleri ile güvenli bir ortam yakalanma hususunda çözüm üretiyorlar. Güvenlik elemanlarının niteliği ve eğitimi, çalışma usul ve esaslarının belirlenmesi de yönetime kalan konular arasında. Giriş ve çıkışlarda sadece kat maliklerinin ve kiracıların değil aynı zamanda misafirlerin, dışarıdan gelen kişilerin (kargo, kurye vb.) kayıt altında tutulması sorumluluk açısından ve en önemlisi yaşayanların güvenliği açısından üstesinden gelinmesi gereken hususlar olarak karşımıza çıkıyor.


CCTV Sistemi

Apsiyon ile CRM (Kişi Kayıtları)

Site yöneticilerinin dijital asistanı “Apsiyon” ile bu konuda da önemli adımlar atmak mümkün. Hem zamanı verimli kullanmak hem de etkin bir kayıt sistemine sahip olmak güvenlik konusunda Apsiyon kullanıcılarına önemli bir avantaj sağlıyor. Apsiyon ile kişi bazlı kayıtlar oluşturarak kişinin;


- Genel-detay ve kimlik bilgilerine,

- Hangi dairede oturduğuna ve araç bilgisine,

- İletişim geçmişine (e-posta ve SMS), kredi kartlarına dahi ulaşabilirsiniz.


Hızlı Geçiş Sistemi

Apsiyon ile Giriş - Çıkış Takibi

- Apsiyon’un Karel ile geliştirdiği entegrasyon sayesinde, tüm kartlı geçiş ve bariyer sistemlerini Apsiyon üzerinden kolayca yönetebilir ve takip edebilirsiniz.


- Daireye taşınan kişinin siteye girişte kullanacağı kartın basımından, hangi kartın hangi saatler arasında hangi kapılardan geçebileceğine kadar belirleyebilir, detaylı bir şekilde raporlama yapabilirsiniz.


- Apsiyon’da tanımlı tüm araçların sitelere giriş - çıkışlarını, etiket ya da plaka tanıma sistemiyle kontrol altında tutabilir, daire sakinlerinin daireden taşınmasıyla birlikte, tüm girişlerini otomatik olarak engelleyebilirsiniz.


- Giriş - çıkış takibinin dışında IP kamera ve diğer güvenlik çözümlerini de Apsiyon’a kolayca entegre edebilir, yönetimde ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümleri tek bir ekranda toplayabilirsiniz. 


Tüm bu hizmetler sayesinde yaşam alanlarınızın güvenliğini ve refahını artıracak ve böylelikle kat maliklerinin huzur içinde hissetmelerine katkı sağlayabileceksiniz.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir