Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Toplu Konutlarda Hayat

Site Sakinlerinin Hayatını Kolaylaştıracak 5 Madde

Site Sakinlerinin Hayatını Kolaylaştıracak 5 Madde

Siteler spor, sanat için farklı aktivite imkanları, toplu yaşam alanları gibi avantajları ile sakinlerine birçok alanda daha donanımlı bir yaşam deneyimi sunuyor. Site sakinlerinin yaşadıkları sitelerden ve site yönetiminden memnuniyeti bu avantajların yanı sıra onlara sunulan kolaylıklar ve ayrıcalıklı hizmetler ile de doğru orantılı. Zamandan ve paradan tasarruf sağlayan, verimli ve konforlu çözümler, profesyonel bir site yönetim platformuyla mümkün hale geliyor.


 1. Belirli Platformlar Üzerinden Hızlı ve Etkili İletişim

Profesyonel bir site yönetim platformu tarafından yönetimi yapılan sitelerde site sakinleri yönetimle iletişim kurarken hiçbir zorluk yaşamazlar. 


Anlık Şikayet ve Öneri Bildirimi

Mobil uygulama, web sitesi gibi kanallar üzerinden istenilen zamanda istenilen yerde kolaylıkla yönetime ulaşabilmek büyük bir avantajdır. Bu ulaşım kolaylığı sayesinde yönetime iletilmesi gereken şikayetler, bildirimler, öneriler, kolaylıkla ve tek bir platform üzerinden yönetime iletilir. Bu sayede konuya hızlı ve etkili bir biçimde çözüm bulunur. 


Bildirimler Hakkında Durum Takibi

Şikayet edilen veya yenilikler önerilen konular hakkında gerekli önlemlerin alınıp alınmadığı konusunda bilgi alma, iş takibinin uzaktan kontrol edilerek otomatik olarak yapılabildiği sitelerde daha kolaydır. Dijital iş takibi sayesinde yönetime ve bildirimde bulunan site sakinine durum aktarımı düzenli bir şekilde yapılıyor. Bu da site sakini ve yönetim için zaman kaybını önlüyor.


Telefon Santral Sistemi Üzerinden Otomatik Borç Öğrenme 

Telefon Santral Sistemi olan sitelerde site sakinleri aidat borcu gibi borçlarını kolaylıkla sorgulayabilirler. Bu sayede telefon trafiği oluşmadan, uzun görüşmelere gerek kalmadan yalnızca birkaç tuş tıklayarak tüm borçlarını öğrenebilirler.


 2. Mobil Uygulama ile Tüm Bilgi ve İşlemlere Anında Erişim

Site yönetiminizin size sunduğu mobil uygulama hizmeti sayesinde dilediğiniz yerde ve zamanda siteniz hakkında tüm konularda bilgilere erişebilir, fikrinizi iletebilirsiniz.


Site Haber Kaynağı ile Tüm Gelişmelerden Haberdar Olun

Apsiyon site yönetim yazılımı gibi uygulamalar kullanılan sitelerde haber kaynağı modülü altında site sakinleri sitelerindeki tüm gelişmelerden, duyurulardan, anketlerden anında haberdar olabilirler. Bu sayede önceden tedbir alınması ve bilinmesi gereken konularda mağdur olmazlar.

 

Dijital İş Takibi ile Talebiniz Yarıda Kalmasın 

Mobil uygulamada yer alan bu modül sayesinde site sakinleri istekleri doğrultusunda daha kolay bir şekilde iş talebi açabiliyor ve açılan iş talepleri hakkında anlık durum takipleri yapabiliyor.

 

Kargo Takibi ile Tüm Siparişler Güvenle Evinize Ulaşsın

Site sakinleri siteye gelen kargolar hakkında uygulama üzerinden anlık durum bildirimi alabilirler. Bu da önem taşıyan kargoların sipariş verene ulaşmasında daha sağlıklı bir süreç yaratıyor.

 

Kira İşlemleri Mobil Uygulama ile Hem Hızlı Hem Ekonomik

Uygulama sayesinde kira kontratı yapma, borç görüntüleme ve borç ödeme parmaklarınızın ucunda. Bu işlemler dijital olarak yapılmadıklarında zaman kaybı yaratabilir ve daha masraflı olabilir. Bu nedenle mobil uygulama üzerinden bu işleri kontrol etme ve gerçekleştirme, hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlar. 


Anketler ile Herkes Fikrini Kolaylıkla Bildirebiliyor

Site genelini ilgilendiren kararlar alınırken konu hakkında tüm fikirlerini söylemek sakinler için zaman bulamama gibi nedenlerle zor olabiliyor. Bu aşamada uygulama üzerinden yapılan anketler ve site sakinlerine zaman kazandırıyor hem de geneli memnun edebilecek kararlar alınabilmesini sağlıyor. 

 3. Farklı Dil Seçeneklerinde İletişimi Mümkün Kılan Yönetim Platformları

Bulundukları bölgedeki ana dili bilmeyen veya bilseler dahi yönetimle konuşulan teknik ve finansal dile hakim olmayan site sakinleri, dil desteği olmayan yönetim platformlarında büyük zorluklar yaşayabilirler. Duyurulardan haberdar olamaz veya iletmek istedikleri bir öneri, şikayet olduğunda sağlıklı bir şekilde iletemeyebilirler. Apsiyon site yönetimi platformu, sundukları farklı dil seçenekleri sayesinde bu sorunu ortadan kaldırıyor, tüm sakinlerin sitede aktif söz sahibi olmasını sağlıyor.

 

 4. Entegre Güvenlik Çözümleri 

Parmak izi tanıma, yüz tanıma, plaka tanıma sistemleri sayesinde sitelerde güvenlik üst düzeyde korunuyor. Bu yöntemler ayrıca siteye girişlerde kolaylık ve hız sağlıyor. Hızlı geçiş sistemi ve kartlı geçişler de en pratik ve güvenli şekilde site giriş çıkışın gerçekleşmesine yardımcı oluyor.


 5. Mobil Kampanyalardan Faydalanma

Ev işleri için iyi bir yardımcı bulmaya vakti olmayan kişiler için bu işleri onların yerine halledebilen yönetim platformları büyük bir kolaylık. Apsiyon sayesinde kolayca tüm işlerinizi tek bir platform üzerinden tamamlayabilirsiniz.


Site Sakinlerine Özel Avantajlar

Apsiyon apartman yönetimi gibi donanımlı bir yönetim platformuna sahipseniz platformun sunduğu kampanyalar özelliği büyük bir kolaylık sağlar. Ev ihtiyaçlarınıza yönelik birçok farklı kampanyaya evinizden kolayca başvurabilir ve hızlı bir şekilde size ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Bu uygulama ile ev temizliğinden, akaryakıta, kuru temizlemeden, bebek alışverişlerine kadar birçok kampanyadan site sakinlerinin avantajlı fiyatla faydalanmasına fırsat sağlar.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir