Apsiyon Blog / Apsiyon Sigorta

Sigorta Ne Zaman Yaptırılır?

Sigorta Ne Zaman Yaptırılır?

Kelime anlamıyla sigorta; bir şeyin veya bir kimsenin herhangi bir yönden ileride karşılaşabileceği zararı gidermek için önceden ödenen prim karşılığında bu işle uğraşan kuruluşla yapılan iki taraflı bağlantı sözleşmesidir. Sigorta; kişileri, taşınır ve taşınmazları çeşitli risklere karşı korur. Bu nedenle sigortanın kesinlikle, bu riskler yaşanmadan önce yapılması önemlidir. Çünkü sigorta, kişilerin gelecekteki olumsuzluklarla karşılaşma ihtimallerine yönelik satın alınan bir hizmettir. 


- Ev, araba veya bir iş yeri sahibiysek taşınır ve taşınmazlarımızı yangın, deprem, hırsızlık ve doğal afetlere karşı korumalıyız.
- Sağlığımız kuşkusuz ki hayatta sahip olduğumuz en değerli şey. Elbette ailemizin sağlığı da öyle. Bu nedenle kendimiz ve ailemiz için yaptıracağımız sağlık sigortası ile başımıza gelebilecek hastalık, kaza veya sakatlıklara karşı önlemimizi alabiliriz.  
- Bir işveren olarak görev alıyorsak mesleki sorumluluklarımızın getirdiği yükümlülükler olabilir. Bu yükümlülükler kapsamındaki ihtiyaçlarımız için yaptıracağımız mesleki mesuliyet sigortası ile geleceğimizi güvence altına alabiliriz. 


Kendimiz, sevdiklerimiz ya da üzerimize kayıtlı araba veya ev, iş yeri gibi mülkleri için yaptırdığımız sigortaları her yıl gözden geçirmeli ve poliçelerimizi yenilemeliyiz. Sigortayı hasarlardan veya kazalardan sonra yaptıramayacağımızı unutmamalıyız. 


Apsiyon Sigorta’dan bilgi ve teklif almak için hemen tıklayın.


Kaynak: https://sozluk.gov.tr/ 

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir