Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Satınalma Yönetimi

Satınalma Yönetimi
Toplu konutun ihtiyacı malzemelerin stok kontrolünü ve planlamasını sağlar. Yapılacak anlaşmalar ile ticari işlemler ve kullanıcıların buluşturulması hedeflenmektedir.
Toplu konutun bir mal / hizmet talebi sistem genelinde kategoriler ile sınıflara ayrılmış ilgili firmalarla bildirilecektir. Bu talepleri karşılayabilecek firmalar tekliflerini göndererek sürece dahil olabilecekler, yönetim veya isteğe bağlı olarak kullanıcılar gelen teklifleri inceleyerek, tercih ettikleri teklifleri belirtebilecek, oylayabileceklerdir.
Alınacak tekliflerin karşılaştırılması ve ticari işlemlerin ve ticari işletmelerin yapacakları ile en uygun fiyat ile mal / hizmet alımını sağlayarak ekonomik kazanç elde edilir.
Site üyeleri anlaşmalı yerlere sistem üzerinden sipariş verebilecekler ve böylece uygun fiyata perakende alışveriş yapabileceklerdir.
Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir