Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Online Apartman Yönetimi Nasıl Yapılır?

Online Apartman Yönetimi Nasıl Yapılır?

İnsanların toplu olarak bulunduğu birçok ortamda uyulması gereken kurallar ve kontrol altında tutulması gereken belli değerler vardır. Gününüzün büyük bir kısmını geçirdiğiniz apartmanlar, siteler, iş yerleri için de düzen ve kontrol, büyük bir önem taşıyor. Bu önemli faktörün sağlanması için de apartman yönetimi hizmeti; kurallı, sistemli ve şeffaf bir şekilde verilmelidir. Bir apartman sakiniyseniz, aldığınız yönetim hizmetinden memnun olmayı istersiniz ve gelir gider dağılımı konusunda yönetime güven duymanız çok önemlidir. Eğer sorumlulukla donatılmış yetkin bir yöneticiyseniz, iş yükünüzü destekleyen, kolay organize olmanızı sağlayan Apsiyon en büyük yardımcınızdır. Şeffaf hesap ve gelir gider dağılımıyla ilgili veriler sunacak bir sistem arıyorsanız Apsiyon apartman yönetim sistemi sizin için en doğru tercihtir. 


Apartman yönetimlerine özel en uygun fiyatlı Apartman Yönetim Yazılımı Apsiyon Apsis'i hemen 30 gün ücretsiz deneyin, yönetiminizi dijitale taşıyın!

Online Apartman Yönetimi  

Bulunulan zaman diliminde kalem kağıt yardımıyla yapılan birçok işte çalışma sistemi değişti, defter ve dosyaların yerini dijital klasörler aldı. Bu değişimin haklı sebepleri var. İşlerin Daha kısa sürede halledilebilmesi, daha güvenli bir depolama şekli sunması ve veri takibinin yazılımlar sayesinde daha kolay yapılabilmesi sayesinde iş veriminin artması bu sebeplerden bazıları. Apartman yönetimi de çok yönlü alanlarda verilerin tutulduğu ve bu verilerin takibinin zor ve hassas olduğu işlerden biri. Bu nedenle apartman yönetiminde de online hizmetler tercih ediliyor. Online apartman yönetimi, yönetim yapan kişiler tarafından verilerin daha kolay ve hassas bir şekilde değerlendirilerek gelir gider dengesinin sağlanması ve verimin artırılmasında yol gösterici oluyor. Aynı zamanda apartman yönetimi konusunda bilinmesi gerekenler konusunda da kılavuz görevi üstleniyor. Apartman sakinlerini de apartmanda uyulması gereken kurallar, ödemeler ve tüm gelişmelerle ilgili düzenli olarak bilgilendirilebiliyorlar.

Site Yönetim Yazılımı: Apsiyon

Site yönetimleri, çok sayıda insana maddi olarak sorumluluk taşıdığı ve kontrol altında tutulması gereken faktörlerin sayısı fazla olduğu için dikkat gerektiren bir iş. Bu nedenle site yönetiminde planlı olma, kuralların ve bilgilendirmelerin herkes tarafından bilindiğine emin olma, gelir gider dengesini sağlayarak gelirin verimli bir şekilde kullanılmasını sağlama ve sitede olanlar hakkında bilgi sahibi olma büyük bir önem taşıyor. Bu aşamada size kayıt altında tutacağınız verileri güvenle barındıracak ve işlem kolaylığı sağlayarak yol gösterecek bir online site yönetim yazılımı yardımcı olabilir. Apsiyon apartman yönetim hizmetleri, yönetimin isteklerine ve yönetilen siteye uygun entegre program seçenekleri sunarak kolay bir şekilde veri takibi sağlar. Bunun yanı sıra yöneticilik için eğitimler vererek yönetim hakkında yol gösterici bloglara sizleri dahil etme yoluyla apartman yönetiminin hem öğrenilmesi hem de uygulanması süreçlerinde yanınızda olur. 

Apsiyon'un Avantajları

Apsiyon apartman yönetimi, konut sayısı daha az olan apartman gibi alanlar ve konut sayısı fazla olan yaşam alanları için iki farklı ürün sunuyor. Bu sayede size en uygun çalışma şekline sahip programa sahip olabiliyorsunuz. Apsiyon sunduğu hizmetleri; finans, yönetim ve iletişim gibi temel başlıklarda topluyor. Finansta aidat tahsilatı, online tahsilat sistemi, tüm bankalarla online entegrasyon, muhasebe ve raporlama, gelir-gider kontrolü, aidatların mobil uygulama üzerinden de tahsil edilebilmesi gibi avantajlar sunar. Yönetimde; CRM, personel takibi, site güvenliğinin kayıt altına alınması, yetki grupları ekleyerek kontrol edilmesi, sayaçların okunması ve bakım-arıza kayıtlarının takibini gerçekleştirmenizi sağlar. İletişimde ise apartman ve site sakinlerine iletilecek mesajların toplu olarak SMS veya mail aracılığıyla iletilmesi, iletim raporlarının alınması, doğum günü veya ödeme günü gibi günlere özel mesajların otomatik olarak gönderilmesi, mesajların çoklu dillerde gönderilmesi gibi faydalar sağlar. Bunların yanı sıra entegre telefon santrali hizmeti ve giriş-çıkışların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla plaka tanıma sistemi gibi ek hizmetler de sunuyor. Apsiyon ile online apartman yönetimini güvenli ve keyifli şekilde gerçekleştirebilir, tüm bu süreçlerde verimlilik sağlayabilirsiniz.


Apartman yönetimlerine özel en uygun fiyatlı Apartman Yönetim Yazılımı Apsiyon Apsis'i hemen 30 gün ücretsiz deneyin, yönetiminizi dijitale taşıyın!

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir