Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Kart ile Online Tahsilat Oranı Her Geçen Gün Artıyor!

Kart ile Online Tahsilat Oranı Her Geçen Gün Artıyor!

Teknolojinin gelişmesi birçok sektöre pratik çözümler kazandırırken, apartman, site yönetimleri de teknolojinin faydalarını toplu yaşam alanı yönetimde çeşitli yazılımlar aracılığı ile kullanmaya başladı. Özellikle geleneksel olarak nakit parayla yapılan birçok işlem, daha sürdürülebilir bir ekonomi meydana getirmek için artık banka kartı, kredi kartı veya online ödeme yoluyla gerçekleşiyor.  


Apsiyon aidat tahsilatında banka kartı ve kredi kartı ile ödeme seçeneği sunuyor 

Apartman, site, bina yönetimlerine yazılım sağlayan site yönetim yazılımı Apsiyon, kullanıcılarına 2013 yılından bu yana “Kart ile Online Ödeme ve Tahsilat” seçeneği sunmaktadır. Kolayca tahsilat yapmayı hedefleyen apartman, site, bina yönetimlerinin de online tahsilat dönemine geçişi son yıllarda hızla devam ediyor. Hayatlarına bu kolaylığı sağlamak isteyen yönetimler, sakinlerinin kolayca aidat, kira ödemesi yapabildiği ve kendilerinin kolayca tahsilat toplayabildiği sistemleri tercih etmeye başlamıştır. Bundan dolayı online ödeme alan yöneticilerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Ayrıca hayatında e-ticaret, online fatura ödeme ve benzer işlemi kart ile online ödeme yapmaya alışkın olan tüketici, oturduğu sitenin aidatını da aynı yolla yapmak istiyor. Sistemin, kiracılara ve kat maliklerine birikmiş aidatlarını taksitlendirilerek ödeme imkanı vermesi nedeniyle sakinler, bütçelerini zorlamadan borçlarını kolayca ödeyebiliyor. Bu durum aynı zamanda yönetimlerin de tahsilat performansını artırıyor. 

Apartman ve site yönetimleri kolayca tahsilat yapabiliyor

Nakit tahsilatın zahmetli ve zaman alıcı bir işlem olması, site sakinlerinin bu tip ödemeleri istemsiz de olsa ertelemesine ve hatta bazen yoğunluktan unutmasına yol açıyor. Bu da site yönetimlerinin aylık tahsilat süreçlerini zorlaştırıyor. Apsiyon'un temel modülleri arasında yer alan “Kart ile Online Tahsilat” sayesinde site sakinlerine alışık oldukları, zahmetsiz ve online ödeme yöntemiyle işlem yapma fırsatı sunuluyor.


Bina yönetimlerinin “Kart ile Online Tahsilat” yöntemine geçişi site sakinleri için aidat ve kira takibini kolaylaştırırken, yönetimlerin tahsilat oranlarını da artırıyor. Tüm işlemler dijital ortamda kayıt altına alınarak daha sonra ihtiyaç halinde kolayca ispatlanabilir hale geliyor. Apsiyon’un, Türkiye’nin en büyük 25 bankasıyla yaptığı online entegrasyonları sayesinde, site yönetimi sisteme tanımladığı hesaplar üzerindeki tüm hareketleri tek ekran üzerinden ve anlık olarak  görüntüleyerek varlık yönetimini daha etkin biçimde gerçekleştiriyor.


Toplu yaşam alanı sakinleri aidat ödemelerini 12 aya varan taksit seçeneği ile yapabiliyor

Ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle aidatını tek seferde ödeme imkanı bulunmayan veya finansal durumunu daha etkin şekilde yönetmek isteyen Apsiyon’lu apartman, site sakinleri, aidat borçlarını kart ile hem tek çekim hem de taksitle ödeyebiliyor. Otomatik ödeme talimatı veren site sakinleri ise aidat ödemelerini unutma problemini tamamen ortadan kaldırıyor ve olası gecikmelerde yansıyacak gecikme tazminata maruz kalmıyor.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir