Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

AVM’lere Özel Alışveriş Merkezi Yönetim Yazılımı

AVM’lere Özel Alışveriş Merkezi Yönetim Yazılımı

Bulunduğumuz ve zaman geçirdiğimiz tüm alanlar günün ihtiyaçları doğrultusunda hızla dijitalleşmeye devam ediyor. Günün değişen ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiğimiz  en yeni ürünümüz AVM Yönetim Yazılımı ile alışveriş merkezlerinin yönetimde ihtiyaç duyduğu tüm süreçlere uygun çözümler sunuyor ve AVM’lerin tek bir ekranda yönetilmesini kolaylaştırıyoruz.


AVM yönetimlerinde karmaşık olan süreçleri pratikleştiren AVM Yönetim Yazılımı, Apsiyon’un site yönetim yazılımındaki tüm modüllerini bünyesinde barındırırken ayrıca AVM Yönetimleri’nin; kiracı bazında sözleşme şartlarını belirlemesini ve sözleşmeleri hazırlamasını, mağazaların ve kiracıların sözleşmelerine göre sabit kira veya ciro üzerinden bağımsız bölümlere göre 4 farklı tipte borçlandırma yapabilmesini sağlıyor. AVM Yönetim Yazılımı ile hataların ve unutkanlıkların önüne geçerken, borçlandırılan döneme ait mükerrer borçlandırma yapılmasını engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda AVM yönetimlerine kiracı bazında ve seçilen kriterlere uygun olarak “Sözleşme Bitiyor Hatırlatması” da yapabilirsiniz.

 

Tüm Akıllı Cihazlarda AVM Yönetim Yazılımı’nı Kullanın

AVM Yönetim Yazılımı, kullanıcılarını tek bir bilgisayar ile sınırlandırmıyor. Kurulum gerektirmeyen online yapısı sayesinde internete bağlı olan tüm telefon, tablet, masaüstü bilgisayar ve notebook gibi cihazlardan kolay erişebilirsiniz. Donanım, bağlantı bakımı ve desteği sayesinde, her zaman yedeklenen ve üst seviye sunucularla çalışan AVM Yönetim Yazılımı, her gün yenilenen güncel yapısı ile de kesintisiz kullanabilirsiniz.

 

AVM Yönetimlerine Özel Web Sitesi

AVM yönetimine özel olarak tasarlanabilen web sitesi sayesinde, web sitesi maliyetlerini de azaltın. AVM resimleri, adresi, telefon numarası, hava durumu, anketleri, güncel haberleri, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya sayfaları ve duyuruların paylaşabileceği web sitesine, hiçbir ek ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Ayrıca yine ciro tutarları AVM Yönetimi tarafından web sitesine girilebilir veya kiracıların web sitesi üzerinden yöneticiye göndermesi sağlarsınız.

 

Entegre Sistemler ile Kolay Kullanım İmkanı

Kira dağıtımının ve takibinin kolaylıkla yapılabildiği AVM Yönetim Yazılımı, doküman yönetimi sayesinde tüm evrakları kayıt altına alarak gerekli olduğunda kolayca ulaşılmasına olanak tanıyor. Tam entegre Muhasebe Modülü sayesinde hatasız işlemler yaparak zamandan tasarruf ettiren yazılım ile tüm finansal raporlara her an ulaşabilirsiniz. Tüm bankalar ile entegre çalışırken, online tahsilat süreçlerini de hızlandırırsınız. İş takibi özelliğiyle tüm süreçlerin kolayca yönetilerek verimliliğin artırılmasına imkan tanıyan sistem, tamamen entegre olarak çalışan Kartlı Geçiş ve ve Plaka Tanıma Sistemleri ile de tüm giriş ve çıkışları tek ekrandan yönetilmesi de sağlıyor.


AVM Yönetim Yazılımı hakkında danışmanlarımız ile görüşerek bilgi almak için hemen tıklayın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir