Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Arsiyonder Üyelerine Apsiyon’dan %20 İndirim Fırsatı!

Arsiyonder Üyelerine Apsiyon’dan %20 İndirim Fırsatı!

Apartman-site-toplu yapı-rezidans gibi KMK ya tabi yapılar yönetimlerine  hukuki-mali-idari-sosyal-teknik konularda ücretsiz olarak danışmanlık vermek, günlük-haftalık-aylık özel eğitim notu-bilgilendirme-haberdar & tavsiye etmek gibi hizmetleri ile yönetimlerde  mevzuata uygun sakinler memnuniyeti ve emlak değerini artırma imkanı oluşturmak üzere ARSİYONDER (apartman-rezidans-site yönetimleri derneği) kuruldu.


Arsiyonder, üyelerine hukuki-mali-idari-sosyal-teknik konularda ücretsiz olarak danışmanlık vermekte, günlük-haftalık-aylık özel eğitim notu-bilgilendirme-haberdar & tavsiye etme gibi hizmetleri ile sitelerde mevzuata uygun yönetimle sakinler memnuniyeti ve emlak değerini artırma imkanı oluşturuyor. Üyelerinin katılımı ile ulusal-bölgesel seminerler-çalıştaylar-paylaşım toplantıları sayesinde  resmi mercilerin imkanlarının sitelere desteğini sağlamanın yanı sıra yakın mesafeli sitelerin ortak birim ve personel paylaşımı ile de aidatların düşürülmesine katkı sağlıyor. Site yaşam alanlarının belli standartlarda hizmet almasını sağlayacak birtakım analitik normlar üzerinden sitelere özel flamalar verilerek emlak değerine katkı sağlanacak olan Arsiyonder’in Apsiyon ile olan işbirliği ile üyelere özel %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir