Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Ulus Savoy’da!

2024 yılının ikinci Yönetici Sohbetleri, 2 Mayıs Perşembe günü Beşiktaş’ta yapıldı. Beşiktaş Yöneticiler Grubu’nun katılımlarıyla gerçekleşen bu etkinlikte yine yönetim profesyonelleriyle buluştuk. Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Ulus Savoy Sitesi’nde Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Kağıthane ilçelerindeki site ve rezidans yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.
Apsiyon Yönetici Sohbetleri Konya’da!

Yönetici Sohbetleri Ulus Savoy’da Neler Yaşandı? 

2 Mayıs Perşembe günü İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Ulus Savoy Sitesi’nin ev sahipliğinde yönetim profesyonelleriyle bir araya gelen Apsiyon Ekibi, yeniliklerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlik; Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ersin KAZANÇ, konuşmasının devamında yaptığı sunumda Apsiyon’un yapay zekâ asistanları ADA ve ASYA, Plaka Tanıma Sistemi ve Tur Kontrol Sistemi hakkında bilgiler verdi. KAZANÇ’ın sunumunda sonra Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ, ortak alan sigortasının ve yöneticileri yakından ilgilendiren mali mesuliyet sigortasının önemi üzerinde durdu. Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN ile birlikte gerçekleştirdikleri sunumda, aynı zamanda yangın ve zorunlu DASK ile ihtiyari konut sigortası hakkında önemli bilgiler paylaştı.


Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız Voltrun ve Cem Su Sayaçları bu etkinlikte de bizimleydi. Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN ve Cem Su Sayaçları Teknik Satış Yöneticisi Muhammet Ali ÖZGENÇ sunumlarıyla katkıda bulundu. Apsiyon Akademi oturumunda ise Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN ve Apsiyon Akademi Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL mevzuat ve kullanıcı eğitimleri hakkında bilgiler verdi. Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi, e-Devlet Kayıtlı Sertifikalı Site Yöneticiliği  Eğitim Programı, Apsiyon Profesyonelleri Okulu, Apsiyon Profesyonelleri İçin Kariyer gibi birçok değerli konu ve güncel gelişmeler katılımcılarla paylaşıldı. Apsiyon Profesyonelleri Okulu mezunlarından Sayın Umut YILDIRIM'ın B Sınıfı Apsiyon Uzman Belgesi kendisine takdim edildi.


Etkinliğin son oturumunda ise Apsiyon Akademi uzmanları Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST, Burak ERDİ GÖZEL ve Aşkın ÇİFTÇİ, kendi uzmanlık alanlarında site yönetiminde ve profesyonel yönetim firmalarında görev alan yönetim profesyonellerini, yaşam alanlarını yönetirken dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgilendirdi. Ozan ÖZEN moderatörlüğündeki bu oturumda yöneticiler, tüm sorularına yanıt buldu. Etkinliğin sonunda katılımcılar arasından yapılan çekiliş ile; katılımcılara Prof. Dr. Özgür BİYAN’ın Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi ile Hakan Ekinci’nin A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı hediye edildi. 


İlçe bazlı Apsiyon Yönetici Sohbetleri'ne ve yöneticilerimizin sitelerine konuk olmaya devam edeceğiz. Sitelerinin sosyal tesis salonunu tahsis eden ve lezzetli coffee break menüsünü hazırlayan Ulus SAVOY yönetimine ve müdürü Sayın Ceyhun BAŞ'a misafirperverlikleri sebebi ile Apsiyon Ailesi ve etkinlik katılımcıları adına teşekkürü borç biliriz.

Ulus SAVOY etkinliğine ait fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.


İnceleme Önerisi: Apsiyon Yönetici Sohbeti Ulus Savoy 2024 Fotoğrafları

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir