Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon, Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi’nde!

Apsiyon, Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi’nde!

Bu yıl ilki düzenlenen Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi 28 Mayıs’ta Nişantaşı Üniversitesi’nde Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu'nda yapıldı. Apartman site yönetim yazılımı Apsiyon’un ana sponsorluğunda gerçekleşen bu etkinlik; Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği (TESYÖN), Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği (UTTMD) ve Odaklı Grup’un katkılarıyla hayata geçti. Oturumlar esnasında tartışılan bazı konu başlıkları şunlardı: 


Tesis Yönetici Mesleki Yeterlilik Belgesine Ulaşmak ve Başvuru İçin Tıklayın!


- Tesis yönetimi hangi parametreleri kapsar?
- Nitelikli tesis yönetimi neden önemlidir?
- Tesis yöneticilerinin ve çalışanlarının alması gereken eğitimler nelerdir?
- Mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmak neden önemlidir?
- Tesis Yönetimi Sektörü’ne donanımlı ve diplomalı kişiler kazandıracak lisans ve lisansüstü eğitimler nasıl yaygınlaşabilir?


Tesis yöneticilerinin, akademisyenlerin, sektör temsilcilerinin, farklı alanlarda hizmet sunan çözüm ortaklarının katıldığı etkinlikte Apsiyon Kurucu Ortağı ve CEO’su Kudret TÜRK de bir sunum yaptı. TÜRK konuşmasında; “12 yıldır; toplu yaşam alanlarının sistemli ve verimli yönetilmesi için altyapı hizmeti sunuyoruz. Siz değerli yöneticilerin ve yönetim firmalarının finansal ve yönetimsel işlemlerini takip edebilmenize ve yaşam alanlarındaki süreçleri profesyonelce yönetebilmenize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yaparken dünyadaki yeni teknolojileri yakından takip ediyoruz. Sektörümüzün her ihtiyacı, her sorunu bizim için yeni bir çalışma alanı. Sektör emekçilerinin iş süreçlerini optimize etmek kadar onların uzmanlaşması da  güvence altına almak da bizim görevlerimiz arasında. Bu nedenle konuyu çok yönlü, kapsamlı ve büyük bir özenle ele alıyoruz. Tesis Yönetimi Sektörü’ne önemli katkılar sağlamak, yenilikler getirmek, yolunda gitmeyen süreçlere çözüm üretmek bizim asıl görevimiz.” dedi.


2023 yılında yapay zekâ teknolojisini yönetim süreçlerine dahil ettiklerinden ve Apsiyon Yazılımı ile yapay zekâ ve makine öğrenmesini birleştirdikleri bir dijital asistan geliştirdiklerinden bahseden TÜRK; yıllardır teknolojiye yatırım yaptıklarını ve Türkiye’de örneği olmayan hizmet kalitesi ve altyapı ile çalıştıklarını söyledi. Yapay zekâ teknolojisiyle geliştirdikleri dijital asistanlar ADA ve ASYA’yı tanıttı. Dijital asistanların, kişilerle yaptığı WhatsApp yazışmalarından örnekler gösterdi.


2022 yılında hayata geçirdikleri Apsiyon Yeşil markasını da kısaca anlatan TÜRK; sürdürülebilir bir dünya için yaptıkları çalışmalardan ve iş birliklerinden bahsetti. Tesis yönetiminde düzen, kararlılık ve devamlılığın yönetim süreçlerinin bir sistem dahilinde yürütülmesiyle mümkün olabileceğini, bunun da sektör çalışanlarının alacağı eğitimlerle gerçekleşebileceğinin altını çizdi. TÜRK; “2018 yılında yayınlanmış olan Tesis Yöneticisi 6. Seviye Mesleki Yeterlilik Belgesi’ni, Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun onayıyla Altın Mesleki Yeterlilik ve Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) iş ortaklığıyla sektöre kazandırdık. Türkiye'de ilk kez Apsiyon’un öncülüğünde, Avrupa Birliği ülkelerinde de geçerli olan mesleki belgeler, sektördeki profesyonellerin yetkinliklerini resmileştirmesi için bir fırsat sunuyor. Bugün 162 tesis yöneticisi bu sınavlara katıldı ve 142 si mesleki yeterliliğini kazandı” dedi. Bunun yanı sıra 2016 yılında kurulan Apsiyon Akademi’nin yöneticilere ve site çalışanlarına sağladığı katkıları ve “e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Online (Senkron-Canlı) Eğitim Programı”nın katılım sayısının 1600 kişiye ulaştığını anlattı. Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte devamlılığı olan bir tesis yönetimi için teknolojinin neden gerektiği, sektörümüzü gelecekte neler beklediği konuşuldu. Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi, yatırımcıların ve sektör profesyonellerinin iletişim kurmasına, fikir alışverişinde bulunmalarına ve yeni iş birlikleri geliştirmelerine katkı sundu.


Detaylı bilgi almak için hemen tıklayın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir