Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Apsiyon Nedir?

Apsiyon Nedir?

Yöneticiler için kolay yönetim, sakinler için rahat yaşam! Site yönetim yazılımı Apsiyon; apartman, site, rezidans ve iş merkezi gibi “Çok Üyeli Yaşam Alanları”nın yöneticilerine 360 derece hizmet sunan, üyelerinin ise yaşadıkları alanın en iyi şekilde tadını çıkarmalarını sağlayan “Online Bir Yönetim Platformu”dur. Apsiyon, yapısında barındırdığı lider özellikleri ile toplu yaşam alanı yönetimlerine ve sakinlerine uçtan uca çözümler sunuyor!


Bu çözümlerden kısaca bahsetmek gerekirse;

Aidat Takip Sistemi, Muhasebe & Finans ve Raporlama Sistemi, Kişi ve Daire Kayıtları (CRM), Kart ile Online Tahsilat Altyapısı, Online Banka Entegrasyonları, E-posta ve SMS Gönderimi, Doküman Yönetimi, Online Rezervasyon Sistemi, İş Takibi Sistemi, Elektronik Güvenlik Sistemleri (Plaka Tanıma Sistemi, CCTV Sistemi, Hızlı Geçiş Sistemi ve Kartlı Geçiş Sistemi), Ücretsiz Web Sitesi, Kargo Takip Sistemi, Bakım & Onarım Sistemi, Sayaç Okuma ve Faturalandırma Sistemi, Entegre Telefon Santral Sistemi, Apsiyon’un Mobil Uygulamaları, Size Özel Kampanyalar, Apsiyon Life Platformu, Sigorta Hizmeti, Apsiyon Market ve Konsiyerj Hizmetleri’dir.


İnceleme Önerisi: Apsiyon'un Tüm Çözümleri


İnceleme Önerisi: Konut Sakinlerine Özel Çözümler


Apsiyon sayesinde, 10 daireli apartmanlardan 10.000 daireli siteleri ya da yüzlerce iş yerinin bir araya geldiği plazaları ve iş merkezlerini yönetmek artık eskisinden çok daha kolay ve keyifli!


24 aya varan ücretsiz Apsiyon üyeliği için hemen tıklayın! Apsiyon; apartman, site yönetim yazılımı ile yönetimsel işlerinizi kolaylaştırın.


Bulut tabanlı bir yazılım olan Apsiyon, çoğunluğu Ar-Ge çalışanlarından oluşan 150 kişilik güçlü ekibi, bir Merkez Ofis, bir Ar-Ge Merkezi ve tüm Anadolu’da yayılmış 6 Bölge Yöneticiliği ile Türkiye’nin tüm illerinde, ayrıca Kıbrıs, Azerbaycan, Makedonya ve Ukrayna’da, toplam 14.000 apartman ve sitede1 milyon konutta yaşayan yaklaşık 2 milyon kişiye hizmet veriyor.

 

Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri doğrultusunda hazırlanmış, kolay anlaşılır ve entegre çözümleriyle, yönetimlere sorunsuz ve hızlı hizmet sağlayarak güçlü referanslar edinen Apsiyon, klasik muhasebe programlarının ötesinde, bütün enerjisini yönetimlerin ihtiyaçlarına yönlendiren bir çözüm ortağı olarak kendini konumlandırmakta, her geçen gün ürünlerini ve hizmet çeşitliliğini geliştirmekte, genç ve dinamik kadrosuyla hizmet vermeye ve sektörün öncülüğünü yapmaya devam ediyor.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir