Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

“Gayrimenkul Hizmetleri Sektöründe Bina ve Tesis Yönetiminin Yeri” Toplantısı Gerçekleşti

“Gayrimenkul Hizmetleri Sektöründe Bina ve Tesis Yönetiminin Yeri” Toplantısı Gerçekleşti

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED)’in öncülüğünde, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21 No’lu Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi’nin ev sahipliğinde 28 No’lu İşletme Destek Hizmetleri Meslek Komitemizin katkıları ile Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirilen “Gayrimenkul Hizmetleri Sektöründe Bina ve Tesis Yönetiminin Yeri” konulu çalışma toplantısını gerçekleştirildi.


Apsiyon olarak; İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21 No’lu Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi’nin çok değerli başkanı Hakan AKDOĞAN’a, Komite Başkan Yardımcısı Zeynep Sühran ARAS’a, meclis üyesi değerli eğitmenimiz Mustafa Hakan ÖZELMACIK’a, komite üyeleri Hasan CEPHE, Ersoy UYGUR, Serkan ŞAHİN’e 13319 meslek grubuna üye firma arasında sadece %4,19’unu oluşturan 557 adet “gayrimenkul yönetim şirketine” verdikleri değer için teşekkür ediyoruz.


21. Dönem 21. Komite'nin sloganı olan “Sizlerin destekleri ile sektörümüzdeki sorunları çözmek için geliyoruz...” ifadesi ile Apsiyon Bilişim desteğini 21 No’lu Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi’ne vermeye devam edecektir. 
Komite üyelerinin değişimi ardından “Tesis, site ve apartman yönetim firmaları ile profesyonel yöneticilere, kooperatiflere” verdiği önem dikkati çekmektedir. Sektörün de “emek verenlere” kuvvetlice destek vereceğine inanıyoruz.


Apsiyon’un da kuruluşunda bulunduğu ve yöneticilerinin delegesi olduğu Tesis Yöneticileri Federasyonu’nun (TEYFED) Başkanı Yahya SAĞIR’a ve federasyonun değerli yönetim kuruluna da sektördeki mesleki yeterlilik, standartlaşma ve hizmet kalitesi ile güvenliğini sağlamak için gösterdiği çabalar, tesis ve bina yönetimi bileşenlerine, derneklerine gösterdiği hassasiyet ve etkin davetli listesi için ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Toplantıya iştirak eden 28 No’lu İşletme Destek Hizmetleri Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi İbrahim DOĞAN SALMAN ve diğer yönetim kurulu üyelerine ve ayrıca “Tesis Yönetimi Sektör Raporu”nu bizlerle paylaştıkları için komitede emekleri geçenlere teşekkür ederiz. 28 No’lu komitede 18273 üye firma arasında %1,88’i 344 kadar firma “tesis bünyesindeki kombine destek hizmetleri” alanında faaliyet göstermektedir.

Değerli zamanlarını ayırarak İstanbul’a gelerek programa katılım sağlayan, sektörün durumu, swot analizi ve nasıl gelişeceğine ilişkin görüşlerini aktaran Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yeşim TANRIVERMİŞ’e, bu değerli katkı için ayrıca Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) Başkanı Yahya SAĞIR’a sektöre yazılım alanında hizmet veren Apsiyon Bilişim olarak teşekkür ederiz.Kat Mülkiyeti ve Kooperatif Hukuku söz konusu olduğunda hepimizin hocası Avukat Şeref KISACIK’ın konuşması ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) Yönetim Kurulu Başkanı, TEYFED Akademik Kurul Başkanı ve Apsiyon Akademi Direktörü Ozan ÖZEN’in “Yönetim Sektörünün İhtiyaçları, Uygun Çözümler ve Uzman Görüşleri, TBMM’ye Sunulan Kanun Teklifi ve Öneriler” başlıklı sunumu için sektörümüz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.


Çok kıymetli katılımları ile sektörel birliktelik ve desteğin önemini bir kez daha vurgulayan Eskişehir Profesyonel Apartman, Site ve Toplu Yapı Yöneticileri Derneği (Ess Yönder) Başkanı Ali SEKİZLER’e, Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) Başkanı Ozan ÖZEN ve Sayın Yönetim Kurulu Üyelerine, Entegre Tesis Yönetim Derneği (ETYD) Başkanı Özcan AKSU’ya, Uluslararası Tesis Yönetim Derneği Başkanı Burhan ŞEN’e, Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği (TESYÖN) Başkanı Dr. Aylin İLGEN’e teşekkürlerimizi sunarız.

Ekim 2023’te Gayrimenkul Yönetimi Konferansı’nda Buluşmak Üzere

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 21 No’lu Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi ile Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED), federasyonumuzun bileşenlerinden Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) Ekim 2023'te çok daha katılımlı ve etkin bir “Gayrimenkul Yönetimi” konferansına hazırlanmaktadır. Apsiyon Bilişim olarak bu konferansta da sektörümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir