Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Yönetici Sohbetleri Konya’da!

2024 yılının ilk Yönetici Sohbetleri, 25 Nisan’da Mevlânâ şehri olarak bilinen Konya’da yapıldı. Apsiyon Yönetici Sohbetleri bu kez Konya’da yönetim profesyonelleriyle buluştu. Konya’daki ve çevre illerdeki yöneticilerin ve profesyonel yönetim firmalarının katılımıyla keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi. Anadolu’nun çeşitli illerine giderek her fırsatta yeniliklerini kullanıcılarına anlatan ve müşterilerini ziyaret eden Apsiyon Ekibi, Konya'daki ilk Yönetici Sohbetleri’ni ise 2019 yılında yapmıştı.
Apsiyon Yönetici Sohbetleri, Mersin’de!

Yönetici Sohbetleri Konya’da Neler Yaşandı? 

25 Nisan’da Anemon Konya Otel’de yönetim profesyonelleriyle bir araya gelen Apsiyon Ekibi, yeniliklerini katılımcılarla paylaştı. Etkinlik; Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK’ün ve Apsiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ersin KAZANÇ, ayrıca yaptığı sunumda Apsiyon’un Sayaç Okuma & Faturalandırma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi ve ApsiyonBulur hakkında bilgiler verdi. Sitelerdeki bakım, peyzaj, temizlik gibi ihtiyaçların yapay zekâ teknolojisinin yaptığı eşleştirmelerle karşılandığı bu platform, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yönetim firmalarının hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradığı en uygun çözümü bulmasını sağlayan ApsiyonBulur’un sağladığı faydalar üzerinde duruldu. Profesyonel yönetim firmalarının hizmet ağı içindeki potansiyeli görmesini sağlayan ApsiyonBulur’un avantajlarından bahsedildi.


Apsiyon’un kullanıcılarına verdiği destek hizmetinin kanalları, gelen taleplere tepki ve çözüm hızı ve satış sonrası hizmet ağı Apsiyon Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Fatih DOĞAN tarafından bir sunum ile katılımcılara aktarıldı. Bu oturumu Apsiyon Sigorta Genel Müdürü Aşkın ÇİFTÇİ ve Apsiyon Akademi Direktörü Ozan ÖZEN’in katılımı ile sigorta sohbeti izledi. Apsiyon Sigorta sunumunda ortak alan sigortasının ve yöneticileri yakından ilgilendiren mali mesuliyet sigortasının önemi üzerinde duruldu. Aynı zamanda yangın ve zorunlu DASK ile ihtiyari konut sigortası hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Apsiyon Akademi Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL ile Apsiyon Akademi Eğitim Uzmanı Enes Yasin ARAL, Apsiyon’daki Kurumsal Ekranlar’ın, çevrim içi ve çevrim dışı çalışma özelliği olan Tur Kontrol Sistemi’nin ve Bakım Onarım Sistemi’nin avantajlarını anlattı. 


Çözüm ortaklarımız Voltrun her organizasyonumuzda olduğu gibi bu buluşmamızda da bizleri yalnız bırakmadı. Voltrun Satış Müdürü Osman BARAN, organizasyonumuza sunumuyla katkıda bulundu. Voltrun ile şarj istasyonlarının yönetimi hakkında çok değerli bilgiler paylaştı. sunumunda Apsiyon Akademi Direktörü Y. Müh. Ozan ÖZEN ve Apsiyon Akademi Eğitim Takım Lideri Burak Erdi GÖZEL mevzuat ve kullanıcı eğitimleri hakkında bilgiler vererek Apsiyon Akademi tarafından kaleme alınan sektörel blog yazıları ile Apsiyon YouTube kanalı videolarının gelen sorular ile hazırlanma aşamaları, e-Devlet Sertifikalı Site Yöneticiliği Eğitimi, Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi, Apsiyon Profesyonelleri Okulu, Apsiyon Profesyonelleri için Kariyer konuları ile katılımcılarla buluştu. Konya ve İç Anadolu Bölgesi’nde Apsiyon Kullanıcı Belgesi eğitim ve sınavlarına girerek B ve C sınıfı belge alanlara törenle NFC özellikli kullanıcı kimlikleri takdim edildi. Aynı zamanda öğleden sonra iki oturumda gerçekleşen Apsiyon Akademi Soru - Cevap Oturumları’nda, yöneticiler, birçok konudaki sorularını Apsiyon Akademi uzmanlarına iletti. Ozan ÖZEN moderatörlüğünde Avukat Armağan DERGİN, SMMM Ekrem DOST, Burak ERDİ GÖZEL ve Aşkın ÇİFTÇİ, kendi uzmanlık alanlarında site yönetiminde ve profesyonel yönetim firmalarında görev alan yönetim profesyonellerini, yaşam alanlarını yönetirken dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgilendirdi.


Apsiyon Akademi Yönetici Sohbetleri oturumunda konuşulan ve katılımcılardan gelen sorular ile görüşülen bazı konu başlıkları şunlardı:


• İşçilik, Döviz ve Fiyat Artışlarının Neticesinde Oluşan Aidat Kadar Kira Şikayetleri 
• Kat Mülkiyeti Kanunu ve Komşuluk Hukukundan Doğan Anlaşmazlıklarda Zorunlu Arabuluculuk  
• Kıdem Tazminatı
• Kat Mülkiyeti, Tebligat, Gelir Vergisi, Borçlar ve İş Kanunu
• Bütçe Oluşturulması, İşletme Projesi ve Gecikme Tazminatı Uygulaması,
• Doğru Tebligat Usulleri, İcra Takibi 
• Yöneticinin Hesap Vermesi; Defterler ve Kesin Hesap (Yıl Sonu İdari ve Mali Faaliyet Tabloları, Denetim Raporu)
• Bireysel Araç Şarj İstasyonları, Otoparkların Kullanımı, LPG’li araçlar, Güneş Enerjisi İstasyonları ve GES kurulumları, Ortak Alanların Kullanımı ve Sigorta
• Mevzuat ve Sektörel Sorunlar
• Apsiyon ile Oturum Sorunlarına Çözümler

Etkinliğin sonunda Apsiyon Yönetici Sohbetleri Konya etkinliğine katılan katılımcılar arasından yapılan çekiliş ile;

- 2 katılımcıya Tesis Yöneticisi Mesleki Yeterlilik Belgesi- Seviye 6 sınavına katılım ve başarılı olunduğu taktirde MYK belge bedeli
- 5 katılımcıya e-Devlet Kayıtlı Site Yöneticiliği Online (Senkron-Canlı) Eğitim Programı eğitimi ve sınavında başarılı olunduğu taktirde sertifika bedeli,
- 10 katılımcıya Apsiyon Kitaplarından  Prof. Dr. Özgür BİYAN’ın yazdığı Apartman ve Site Yönetimi Hukuki ve Mali Rehberi ile A'dan Z'ye Kat Mülkiyeti Hukuku ve Site Yönetimi El Kitabı hediye edildi.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir