Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Yönetim Firmaları ApsiyonBulur ile Kazanıyor

Yönetim Firmaları ApsiyonBulur ile Kazanıyor

Profesyonel yönetim firmalarının, Türkiye’nin milli yazılımı Apsiyon’un en yeni platformu ApsiyonBulur ile kazanacağını biliyor musunuz? Apsiyon yine Tesis Yönetimi Sektörü’nün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. ApsiyonBulur ile profesyonel yönetim firmalarının ve apartman - site yöneticilerinin ihtiyaçlarına aynı anda cevap veriyor. ApsiyonBulur kullanan profesyonel yönetim firmaları, müşteri portföyünü genişleterek Apsiyon’la işini kolayca büyütüyor. Bugüne kadar 1637 profesyonel yönetim firması, 1960 site yönetimi ve 34851 bağımsız bölüm ApsiyonBulur ile kazandı. 

 
ApsiyonBulur; en uygun olan müşteriyi, tedarikçiyi, yönetim firmasını ve çözümü buluyor. Yaşadığı siteyi bireysel çabalarla yöneten site yöneticileri ve profesyonel yönetim firmaları bu platformdan yararlanabiliyor. Profesyonel yönetim firması hizmeti arayan apartman - site yönetimlerini, yönetim hizmeti vermek isteyen profesyonel yönetim firmalarıyla buluşturuyor. Bu platformdan başvuran site yönetimleri; sisteme üye olan ve kendi kriterlerine en uygun yönetim firması ile eşleşiyor. Böylelikle yönetim firması arayışlarını ya da güvenlik, peyzaj, temizlik gibi ihtiyaçlarını profesyonelce çözüyor.  
 
ApsiyonBulur'a giriş yapmak için tıklayın. 
 
“2010 yılında Türkiye’de henüz örneği yokken hayal ettiğimiz ve hayata geçirdiğimiz Apsiyon, bir süredir ApsiyonBulur ile yine yaşam alanlarını yöneten profesyonel yönetim firmalarına harika bir hizmet sunuyor. Site yönetimlerinin ve profesyonel yönetim firmalarının ücretsiz olarak üye oldukları bu platform, Apsiyon’un tüm kullanıcılarına fayda sağlamayı hedefleyen misyonuyla doğrudan örtüşüyor. Apsiyon olarak ilk günden bu yana aynı işi yaptık, yazılım hizmeti sunduk. Tüm kullanıcılarımıza fayda sağlamayı hedefledik. Tüm çözümlerimizde süreçleri verimli hale getirmeyi ve kullanıcılarımıza zaman kazandırmayı istedik. ApsiyonBulur da bizim yıllar içinde geliştirdiğimiz hizmetlerden sadece biri. Bu platformumuz ile yine hem site yönetimlerinin hem de profesyonel yönetim firmalarının faydasını gözettik. Çift yönlü işleyen bir sistem geliştirdik. Bu sayede yönetim firmaları herhangi bir maliyete katlanmadan hizmet ağını genişletme fırsatı yakalıyor. Site yönetimleri ise aradığı en uygun çözümü sunan yönetim firmasını bu platform ile buluyor. Sistemin daha birçok avantajı mevcut. Kurulduğumuz günden beri bu işin profesyonellerine, çözümlerimizle destek verdik. Destek vermeye de devam edeceğiz. Yıllardır, en başarılı olduğumuz işi yaptık; yöneticilerin süreçlerini kolaylaştıran yazılım hizmeti sunduk. Yönetim işi ise hiç yapmadık. Yapanlara, sistem sağladık. ApsiyonBulur’un sektörümüze, kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza hayırlı olmasını ve katkı sunmasını dilerim.” 
  
Kudret TÜRK 
Apsiyon CEO 

 

ApsiyonBulur’dan Nasıl Yararlanabilirsiniz? 

  • Kurulum adımlarını takip ederek profilinizi tamamlayın. 
  • Bilgilerinizi eksiksiz doldurduğunuzdan emin olun. 
  • Site yönetimlerine ve profesyonel yönetim firmalarına kolayca ulaşın. 
 
Potansiyel müşterilerinizle buluşmak için artık hazırsınız! Üstelik bu üyelik tamamen ücretsiz.  
Site yönetimlerinin üye olma zorunluluğu bulunmuyor. Profesyonel yönetim firmalarının ise sisteme üye olması gerektiğini hatırlatalım. 
 

ApsiyonBulur’da Talep Edebileceğiniz Hizmetler 

  • İşletme Projesi Hazırlama 
  • Aidatların Toplanması 
  • Temizlik Hizmeti 
  • Güvenlik Hizmeti 
  • Bakım ve Onarım 
  • Bahçe & Peyzaj 
  • Enerji Yönetimi 
  • Sıhhi Tesisat 

ApsiyonBulur’un, Yönetim Firmalarına Avantajları Nelerdir?

  • Hizmetleriniz için reklamlara ve web sitesine büyük bütçeler harcamanızı önler.    
  • Müşteri portföyünüzü genişletmenizi ve işinizi büyütmenizi sağlar.   
  • Profesyonel yönetim hizmeti arayan yaşam alanlarıyla buluşmanızı sağlar.   
  • Hizmet ağınızdaki potansiyeli görmenizi sağlar.   
  • Müşterilerinizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmenizi sağlar.   
  • Hizmet vermek istediğiniz bölgeyi belirlemenizi sağlar.  
   
ApsiyonBulur'a giriş yapmak için tıklayın. 
 

Apartman, Site Yönetiminde Yapay Zekâ Teknolojisi  

   
ApsiyonBulur ile yaşam alanlarındaki ihtiyaçlar, yapay zekâ teknolojisi ile elde edilen içgörülerle yanıt buluyor. Yönetim firmalarının hizmet ağını genişleten ve site yönetimlerinin aradığı en uygun çözümü bulmasını sağlayan ApsiyonBulur sayısız fayda sağlıyor. Profesyonel yönetim firmalarının hizmet ağındaki potansiyeli görmesini ve onlarla buluşmasını sağlıyor. Reklam ve web sitesi için büyük bütçeler harcamalarını önlüyor. Apartman ve site yönetimlerinin ise ihtiyacına en uygun hizmetle buluşmasını sağlıyor. Tüm teklifleri görerek en doğru hizmeti almalarını sağlıyor.

ApsiyonBulur ile Kazanmak Çok Kolay!   
   


Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir