Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Yeni Normal Dönemde, Sitelerin Sosyal Tesislerinin Kullanım Oranları ve Tesis Panosu

Yeni Normal Dönemde, Sitelerin Sosyal Tesislerinin Kullanım Oranları ve Tesis Panosu

Yeni normal dönemde site, rezidans gibi toplu yaşam alanlarının sosyal tesislerindeki kullanım oranları hızla artıyor. Apsiyon Tesis Rezervasyon Sistemi Modülü’nde site, rezidans gibi toplu yaşam alanlarının sosyal tesislerindeki rezervasyon rakamları, 2021’in ilk 5 aylık döneminde kullanım artışları yaşandığını ortaya koyuyor. En çok artışın ise bir önceki aya göre yüzde 50 artışla mart ayında olduğu görülüyor.

Toplu Yaşam Alanı Sektöründe Bir İlk: Apsiyon Tesis Panosu

Sosyal tesis kullanım oranlarının artmasıyla birlikte Apsiyon, yapılan rezervasyonların, ilgili tesisin kapısına konumlandırılan tesis panosundan takip edilmesini sağlayan Tesis Panosu Özelliği’ni hayata geçirdi. Sektörde bir ilk olan özellik, ilgili tesislerin girişine yerleştirilen tesis panosu sayesinde; tesise girmeden, rezervasyonları ve takvimi dışardan görmeye olanak tanıyor. Ortak kullanım alanlarında yaşanabilecek çakışmaların önüne geçecek Tesis Panosu Özelliği, sitelerdeki sosyal alanların daha etkin kullanımını sağlayacak.


Site, rezidans gibi toplu yaşam alanlarının sosyal tesislerindeki Tesis Rezervasyon Sistemi’nin artan kullanım oranları ile ilgili yaptığımız değerlendirmelerde çıkan sonuçları şöyle sıralayabiliriz; 

“Teknoloji günümüz insanlarının sadece konforu için değil hayatın devamlılığı için de bir zorunluluğa dönüşmüş durumda. Apsiyon olarak, insanların temel ihtiyaçları arasına giren bu modülümüzün özelliklerini; günün ve kullanıcıların talep, beklenti, kullanım alışkanlıklarına göre geliştiriyoruz. Hizmet verdiğimiz 15.000’den fazla sitede, 1 milyondan fazla konutta yaşayan yaklaşık 2 milyon kişinin, toplu yaşam alanlarının ortak kullanım alanlarında "Tesis Rezervasyon Sistemi"nin 2021'deki ilk 5 aylık kullanım verilerine baktığımızda, en çok artışın mart ayında yaşandığını görüyoruz. Bu verilere göre mart ayında bir önceki aya göre yüzde 50’lik bir artış söz konusu. Geliştirdiğimiz özelliklerimize olan taleplerin böylesine kritik dönemlerde artması da uygulamamızın hayatın içinde ne denli önemli bir yer edindiğini gösteriyor. Apsiyon olarak, Tesis Rezervasyon Sistemi’nin yanı sıra hayatın içinde yer alan tüm modüllerimizin gerekli geliştirmelerini yaparak, hayatın içinde daha fazla yer almaya devam edeceğiz."


Apsiyon Tesis Rezervasyon Sistemi Modülü site, rezidans gibi toplu yaşam alanlarında; havuz, spor salonu, toplantı odası gibi ortak tesislerin etkin kullanımını sağlayarak, kapasite kontrolünü sağlıyor. Sosyal mesafe kurallarına uyulmasına sağlayan sistem, aynı anda site yöneticilerinin sitelerini salgına karşı korumalarına da destek oluyor. Tesis Rezervasyon Sistemi, Apsiyon web sitesinden ve mobil uygulama üzerinden tüm ortak tesislerde hızlı bir şekilde rezervasyona olanak tanıyor. Tesis Rezervasyon Sistemine ek olarak sunulan Tesis Panosu entegrasyonu ile de takvimden online takibe imkân tanıyan sistem, kayıt ve kontrol özelliğiyle, olası filyasyon süreçlerine katkı sağlıyor.


Apsiyon Tesis Rezervasyon Sistemi, toplu yaşam alanı yöneticilerinin rezervasyon süreleri tanımlamasına, site sakinlerinin ortak tesislerden yararlanacağı günleri ve saatleri belirlemesine de imkân veriyor. Rezervasyon yapan kullanıcıya otomatik olarak e-posta ve SMS atan sistem, tüm süreçleri online gerçekleştirerek uzun süren telefon trafiğini ortadan kaldırıyor ve teması azaltıyor. 


Apsiyon Tesis Panosu Hizmeti'nde Süreç Nasıl İşliyor?

Sosyal tesislerinizde Apsiyon Tesis Panosu'nu kullanmaya başlamak için Apsiyon Ekibi ile iletişime geçmeniz ve talep oluşturmanız gerekmektedir. Ardından ihtiyacınıza özel teklif hazırlanmaktadır. Apsiyon Tesis Panosu için size sunduğumuz teklifini onayladıktan sonra Apsiyon Teknik Ekibimiz tesisinize gelerek montaj işlemini tamamlamaktadır. 


Apsiyon çözümleri ve sağladığı faydalar hakkında detaylı bilgi almak için hemen Teklif Al formunu doldurabilirsiniz.


Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir