Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Ücretsiz Konut Asistans Paketi ile Tanışın!

Ücretsiz Konut Asistans Paketi ile Tanışın!

Apsiyon Mobil Uygulaması’nın ayrıcalıklar kulübündeki avantajlardan yararlanıyor musunuz? Yaşam alanlarının dijital asistanı Apsiyon; yöneticilerin ve sakinlerin hayatını kolaylaştırmak için çözümler üretmeye son hız devam ediyor. Apisyon’un Mobil Uygulaması’na giriş yapan konut sakinleri, hiçbir ek ücret ödemeden Apsiyon Life Platformu üyesi oluyor. 

Peki, Apsiyon Life Nedir?

Apsiyon Life; Apsiyon’lu konut sakinleri için geliştirilen ayrıcalıklar kulübüdür. Apsiyon Mobil’e giriş yapan ve üyelik formunu dolduran herkes Apsiyon Life üyesi oluyor. Apsiyon Life’lılar; Konut Asistans Paketi ile; çilingir, cam işleri, dahili su tesisatı ve dahili elektrik tesisatı işlemlerinde 4000 TL’ye kadar olan masraflarını ücretsiz karşılıyor.  

Ücretsiz Konut Asistans Paketi’nde Neler Var?

Ücretsiz Konut Asistans Paketi, Apsiyon’lu konut sakinlerinin evlerinde her an ihtiyaç duyabilecekleri; dahili elektrik ve dahili su tesisatı arızalarında, cam hasarlarında ve çilingir ihtiyaçlarında destek oluyor. Her hizmet için yılda 2’şer kez ve her bir hasar için 500 TL olmak üzere toplamda 4000 TL’ye kadar olan masrafları karşılıyor. Üstelik bu paket, üye olma tarihinden itibaren 1 yıl boyunca geçerli.

Nasıl Başvurabilirim?

Apsiyon’un ücretsiz yardım servisi olan Konut Asistans Paketi’nden yararlanmak için Apsiyon Mobil Uygulaması’ndaki Size Özel Menüsü’nden Apsiyon Life üyesi olun ve Ücretsiz Konut Asistans Paketi üyeliğinizi hemen başlatın. Unutmayın, Apsiyon Life üyesi olduğunuz anda Ücretsiz Konut Asistans Paketi sizin olur!


Ücretsiz Konut Asistans Paketi üyeliğiniz, başvuru formunu doldurmanızın ardından 7 iş günü içinde aktif olacaktır. Konut Asistans Paketi’nden yararlanmak için 0850 318 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dahili elektrik ve dahili su tesisatı arızaları, cam hasarları ve çilingir ihtiyaçlarını içeren teminatlardan her biri için yılda en fazla 2 kez başvuruda bulunulabilir. İndirim tutarı vaka başına 500 TL olmak üzere toplamda 4000 TL’dir.
 
Apsiyon, Ücretsiz Konut Asistans Paketi ile hasar, arıza ya da beklenmeyen durumlarda konut sakinlerinin yanında!

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir