Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Standart Abonelik ve Profesyonel Abonelik Arasındaki Fiyat Farkının Sebebi Nedir?

Standart Abonelik ve Profesyonel Abonelik Arasındaki Fiyat Farkının Sebebi Nedir?

Standart abonelik ile toplu konut yönetimi için ihtiyacınız olan tüm işlevleri size sunulur. Kendi yönetici hesabınız ile sisteme girerek site yönetim yazılımı Apsiyon'u kullanabilirsiniz.


Profesyonel abonelik seçeneğinde ise bu temel özelliklere ek olarak; konutunuz için özel ve Apsiyon ile entegre çalışan bir web sitesi de size sağlanır. Bir başka önemli fark da, profesyonel aboneliklerde yönetici istediği sayıda yönetici profili ve kullanıcı tanımlayabilir. Yönetici profili olarak yönetici yardımcısı, denetçi gibi kullanıcılar oluşturabilir, yönetim konusunda iş yükü paylaşılabilir. Konut sakinlerine özel olarak Apsiyon'a kullanıcı girişi sağlayabilir. Böylelikle tüm sakinler kendi özel içeriklerine ulaşabilir, hesap ekstrelerine erişebilir ve ödemelerini online olarak yapabilirler.


Yaşam alanlarında ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümler için Apsiyon!



Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir