Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Konut Yöneticilerinin Dijital Asistanı Var

Konut Yöneticilerinin Dijital Asistanı Var


24 aya varan ücretsiz üyelik için hemen tıklayın. Apsiyon; apartman, site yönetim yazılımı ile yönetimsel işlerinizi kolaylaştırın.


Apsiyon, apartman ve site hayatını yeni bir boyuta taşıyan birbirinden faydalı özellikler sunuyor. Toplu yaşam alanlarının yönetimini teknolojiyle birleştirerek, yöneticiler ve site sakinleri için hayatı kolaylaştıran Apsiyon, site bütçesinin de etkin kullanımını sağlıyor. Apsiyon’un ödeme, raporlama ve takip özellikleri yöneticilerin iş yüklerini hafifletirken, etkili bir bütçe yönetimi ile site ve apartman aidatlarının düşmesine de olanak sağlayan site yönetim yazılımı 
Apsiyon, sakinleri mutlu ediyor.


Yöneticiler için CRM, finans yönetimi, bakım takibi ve dijital güvenlik sistemlerine kadar online çözümler sunan Apsiyon, e-posta ve SMS gönderimleriyle de site yönetiminin sakinler ile iletişimini daha teknolojik ve hızlı hale getiriyor. Evden dışarı çıkamadığımız bugünlerde işlerin aksamadan devam etmesini isteyen site ve apartman yöneticileri, Apsiyon sayesinde yönetimde çalışan personelleri ve konut sakinleri ile anlık olarak iletişime geçerek her an işlerinin başında oluyor ve bakım onarım, iş takibi gibi tüm süreçleri eksiksiz şekilde kontrol altına alabiliyorlar.

Konut sakinleri de evde çok zaman geçirdikleri bu dönemde Apsiyon sayesinde süreçleri daha konforlu hale getirebiliyorlar. Özellikle Koronavirüs gündeminin yoğunluğunda kontrol etmeyi atladığımız apartman aidatının ve faturaların takibini de kolaylaştıran Apsiyon ile aidat ödemesi, kargo ve misafir takibi yapmak sadece tek tuşla mümkün. 


Komşularımıza en çok ihtiyacımız duyduğumuz zamanda, Apsiyon’un Mobil Uygulaması’nda bulunan “Komşum Var” özelliği ile komşular arasında yardımlaşmaya öncülük eden Apsiyon, sosyal izolasyonu korumak için su ve doğalgaz sayaçlarını da online okuyor. Konut sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak ve onları mutlu edecek Apsiyon kampanyalarından da bahsetmeden geçmemek lazım. Çeşitli markalarla yapılan iş birlikleri sayesinde avantajlı kampanyalar Apsiyon’da tüm konut sakinlerini bekliyor.


24 aya varan ücretsiz üyelik için hemen tıklayın. Apsiyon; apartman, site yönetim yazılımı ile yönetimsel işlerinizi kolaylaştırın.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir