Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Earlybird Venture Capital’dan Yatırım Aldık!

Earlybird Venture Capital’dan Yatırım Aldık!

Site, rezidans, plaza ve benzeri toplu yaşam alanlarının yönetimine odaklı SaaS çözümleri sunan site yönetim yazılımı Apsiyon, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük yatırım fonlarından biri olan Earlybird Venture Capital’dan 2.5 milyon $ yatırım aldı. 2012 yılında Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar tarafından, Tarık Yıldırım’ın melek yatırımıyla birlikte kurulan Apsiyon, 1,500’den fazla yaşam alanına, 180 binden fazla konuta ve 300 binden fazla kişiye hizmet veriyor. Apsiyon, toplu yaşam alanlarına CRM, finans, muhasebe, iletişim ve kredi kartı ile online aidat tahsilatı hizmetlerini tek çatı altında sunarak, yaşam alanlarındaki tüm iş akışlarını etkin hale getiriyor. Bulut üzerinden SaaS (hizmet olarak yazılım) modeliyle hizmet vermekte olan Apsiyon, müşterileri olan site yönetimlerinin ilk yatırım maliyetlerini sıfırlıyor, aynı zamanda da sistem güvenliği, bakım – onarım, barındırma ve yedekleme gibi sabit maliyetlerden de kurtararak sitelerin bütçelerine katkıda bulunuyor. Apsiyon; müşterilerine sunduğu, tamamen özelleştirilebilen bir web sitesi hizmeti sayesinde, sitelerdeki yönetim, personel ve site sakinleri arasında da bir iletişim platformu ve köprü oluşturuyor.

Sektör Lideri: Apsiyon

Earlybird ortaklarından Cem Sertoğlu, halihazırda pazar lideri olan Apsiyon’un emlak sektöründeki teknolojik transformasyonun önemli bir halkasını oluşturduğunu belirterek, şirketin müşteri-odaklı yaklaşımıyla hedeflerine ulaşmak için doğru konumda olduğuna dikkat çekti. Apsiyon’un CEO’su Kudret Türk, Apsiyon olarak vizyonlarının ”Toplu yaşam alanlarının işletim sistemi olmak” olduğunu ifade etti. Önümüzdeki dönemde, birçok yazılım ve donanımın entegre şekilde üzerinden hizmet verebildiği bir platform olmayı planladıklarını belirten Kudret Türk; amaçlarının, ürünlerinde yapacakları geliştirmeler sayesinde site yönetimlerinin hizmet kalitesini yükseltmenin yanı sıra işletme yönetimi adına verimliliği artırarak aidatları düşürmek olduğunu söyledi. Tüm bunların dışında, kendini geliştirmek isteyen yöneticilere ve profesyonel yönetici olmak isteyenlere de, “Apsiyon Akademi” markası altında, üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri’nde eğitimler düzenleyen Apsiyon; bu sayede her yıl on binlerce konutun katıldığı sektördeki profesyonel site yöneticisi talebini karşılamaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıla göre çalışan sayısını 4 kat, müşteri ve cirosunu 2 kattan fazla arttırmış olan Apsiyon, önümüzdeki dönemlerde İstanbul dışında başta Adana, Ankara ve İzmir olmak üzere Anadolu’da satış ve destek ekiplerini genişletmeyi ve böylelikle ülke genelinde yaşam alanlarının bir yazılım ile yönetilmesi alışkanlığını genişletmeyi hedefliyor.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir