Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Daha Kolay Site Yönetimi için Apsiyon

Daha Kolay Site Yönetimi için Apsiyon

Toplu yaşam alanı yöneticilerine; CRM’den finans yönetimine, iletişimden online rezervasyona, bakım ve onarım takibinden dijital güvenlik sistemlerine kadar uçtan uca 360 derece hizmet veren Apsiyon ile yaşam alanlarınızı kolayca yönetmeye ne dersiniz?

Apartman, Site Yönetim Yazılımı: Apsiyon

Apsiyon, internete bağlanabilen her cihazdan rahatlıkla kullanılabilen, yönetimden sosyal aktivitelere kadar ortak yaşam alanlarıyla ilgili ihtiyaç duyulan tüm işlemleri gerçekleştirebileceğiniz online bir yönetim platformudur. Apsiyon kullanan bir yönetim ofisiyseniz, projenize ait tüm kullanıcıları sisteme kaydedebilir, finansal işlemleri anlık olarak takip edebilir, konutunuzun güvenliğini sağlayan ekipleri ve ekipmanları sistem üzerinden izleyebilirsiniz.

Apsiyon ile Neler Yapabilirsiniz?

Apsiyon site yönetim yazılımı ile apartman, site, rezidans, AVM, tesis ve iş yeri gibi yaşam alanlarını daha kolay yönetebilirsiniz. Aynı platformda, farklı süreçlere ait çözümlerle buluşmanıza imkan tanır. İhtiyacı az olan site yönetimleri için Apsiyon Apsis önerilirken daha fazla ihtiyacı olan site yönetimleri Plaka Tanıma Sistemi, Tur Kontrol Sistemi, Sayaç Okuma ve Faturalandırma Sistemi gibi hizmetlerin entegre olduğu Apsiyon yazılımını tercih ediyor. Yönetim süreçlerinin yanında yaşadığımız yerin konforu ve güvenliği için de çözümler üreten Apsiyon’un en temel özellikleri birlikte inceleyelim.

Aidat Takibi

Aidat takibi özelliği sayesinde, yönettiğiniz yaşam alanlarındaki sakinlerin aidat takibini kolay ve güvenli şekilde yapabilirsiniz. Kat maliki ya da kiracı ayrımına göre tüm süreçleri profesyonelce yönetebilirsiniz. Aidat dağılımı yapabilir, gecikme tazminatlarını otomatik olarak hesaplayabilirsiniz.

Online Tahsilat

Apsiyon’un online ödeme özelliği ile tüm ödemeleri online olarak alabilirsiniz. Sakinlerinize aidat, demirbaş ve fatura gibi ödemeleri kredi kartıyla ödediğinde ya da otomatik ödeme talimatı verdiğinde siz de tahsilat oranınızı yükseltebilirsiniz. Dilerseniz sakinlerinize tek çekim ya da taksitle ödeme seçeneği sunabilirsiniz.

Rezervasyon ve Konsiyerj

Apsiyon’un Rezervasyon Yönetimi sayesinde yaşam alanlarınızdaki havuz, sauna, spor salonu ya da toplantı odası gibi ortak alanlarınızı profesyonelce yönetebilirsiniz. Kriterlerini belirlediğiniz ortak alanlar için sakinlerinizden online rezervasyon alabilirsiniz. Apsiyon’un konsiyerj hizmeti sayesinde evinizde ve iş yerinizde yaşayabileceğiniz teknik ihtiyaçlarınızda çözüm alabileceğinizi biliyor muydunuz? Elektrik tesisatı, su tesisatı, çilingir hizmeti, temizlik, kombi ve klima gibi cihazların bakımı, boya, badana, nakliye, marangoz gibi ihtiyaçlarınızı belirlenen teminat tutarları kapsamında Apsiyon’lu olmanın ayrıcalığını yaşayarak karşılayabilirsiniz.

Tüm Bankalar ile Entegrasyon

Apsiyon’un tüm bankalarla entegre yapısı sayesinde yapılan ödemeleri onaylamanız gerekmez. Ödemelerin tamamı hesaba geçer ve kişilerle eşleşir. Dilerseniz tek tıkla evrak oluşturmak da mümkün. Bu gibi yanlış yapmaya açık konuları profesyonelce ve hata payını ortadan kaldırarak yönetebilirsiniz.

Apsiyon Faydaları

• Yaşam alanlarının yönetimini kolaylaştırır.
• Yöneticilerin ve sakinlerin iletişim süreçlerini hızlandırır. 
• Apartman, site, rezidans ve iş yeri gibi yaşam alanlarındaki paylaşımı geliştirir.
• Ortak yaşam alanlarının yönetimini ve bu alanları kullanan sakinlerin ihtiyaçlarını tek çatı altında toplar.
• Kesintisiz erişim sağlar.
• İhtiyaçlara profesyonel çözüm sunar.
• Kullanıcılarını sayısız hizmet ve avantajla buluşturur.

Apsiyon Kimler İçin?

Apsiyon; profesyonel yönetim firmaları, site ve apartman yöneticileri ile sakinlere çözüm sunar. Yöneticilerin ve profesyonel yönetim firmalarının yaşam alanlarını teknolojiyle yönetmesini sağlar. Profesyonel yönetim firmalarının, yönetimindeki tüm siteleri aynı çatı altında toplamasını ve takip etmesini kolaylaştırır. Aynı anda birçok apartman ve siteyi yönetmeye imkan tanır. Apsiyon sakinlere de birçok avantaj sunar. Düzenli, kesintisiz ve şeffaf bir yönetim platformu ile sakinlerin tüm süreçler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlarken yönetime dair taleplerini iletmelerine ve yaşam alanlarıyla ilgili süreçleri online takip etmelerine olanak tanır.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin X Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir