Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Bakım Onarım Sistemi ile Cihazlarınızın Bakım ve Arıza Kayıtlarını Güvenle Takip Edin

Bakım Onarım Sistemi ile Cihazlarınızın Bakım ve Arıza Kayıtlarını Güvenle Takip Edin

Yaşam alanlarınızdaki cihazların bakım ve arıza takibini Bakım Onarım Sistemi ile yönetin. Apsiyon’un Bakım Onarım Sistemi ile sitenizdeki cihazların takibini güvenle yapabilir, cihazlarınızın bakım periyotlarını ve arıza kayıtlarını kolayca görüntüleyebilirsiniz. Cihazlarınızın durumuyla ilgili rapor alabilirsiniz. 


Bu takibi yapabilmek için sitenizdeki cihazları, Apsiyon sitemine 1 kez tanımlamanız yeterli. Bu tanımlamayı yaptıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. NFC ve QR kod teknolojileri ile Apsiyon’a ve Apsiyon Yönetici Mobil Uygulaması’na entegre çalışan bu sistem ile takibinizi güçlendirebilirsiniz. Cihazlarınızı markasını, kontrol listesini, cihaz grubunu, bakım planını oluşturabilirsiniz. Dilerseniz cihazlarınızı Apsiyon sistemine excel ile de aktarabilirsiniz. Arızanın aciliyet bilgisini de sisteme dahil edebildiğinizi unutmayın. Bakım emirleriyle ilgili bilgilendirmeleri, mobil bildirimlerle hatırlayabilirsiniz.


Bakım Onarım Sistemi’nde üç farklı rapor seçeneği bulunur:


- Cihaz Listesi Raporu
- Arıza Kaydı Raporu
- Bakım Emri Raporu


Bu raporlar sayesinde cihazlarınızın listesine, hangi cihazın ne tür bir arızası olduğuna ya da planlanan bakım bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Neler Yapabilirsiniz?

• Sisteme kaydettiğiniz cihazların bakım periyotlarını ve arıza kayıtlarını takip edebilirsiniz.
• Cihazların bakımlarını planlayabilir ve durumlarıyla ilgili rapor alabilirsiniz.
• Cihazlar için oluşturacağınız QR kodlar ile takibi, Apsiyon Yönetici Mobil Uygulama’dan yapabilirsiniz.
• Cihazlarınıza yapıştıracağınız NFC etiketleri Apsiyon Yönetici Mobil Uygulama’dan okutarak kontrollerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
• Sisteme giriş yapmayan çalışanlarınız için form çıktısı alarak bakım süreçlerini takip edebilirsiniz.


Kontrol Listesi Oluşturun: Cihazların marka ve modeline göre kontrol listesi oluşturun ve Apsiyon Yönetici Mobil Uygulaması’ndan kontrolleri gerçekleştirin.


Bakımları Planlayın: Sisteme kaydettiğiniz cihazlarınızın bakım periyotlarını belirleyin, ilgili kişilere atamasını yapın ve bakım emri raporu alın. Bildirimlerle, unutmanın önüne geçin.


Arıza Takibi Yapın: Sisteme kaydettiğiniz cihazlarınızın arıza durumlarını sistemden takip edin, aciliyet durumu belirleyin ve arıza kaydı raporu alın.


QR Kod Kullanın: Kayıtlı her cihaz için ayrı QR kod oluşturup cihaza yapıştırın. Yönetici Mobil’den QR kodu okutarak cihazın kontrol listesine ulaşın ve bakımlarını gerçekleştirin.


Yaşam alanlarında ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümler için Apsiyon!


Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir