Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon Site Yönetimlerinde Değişim Trendi Etkinliği’nde Sektörün Önde Gelen Simaları Buluştu

Apsiyon Site Yönetimlerinde Değişim Trendi Etkinliği’nde Sektörün Önde Gelen Simaları Buluştu

Türkiye genelinde binlerce siteye ve yüz binlerce haneye dokunan Apsiyon; en prestijli ve büyük siteler tarafından tercih edilen tek platform olma başarısını korumaktadır. Emlak projelerinin müşterileri için daha cazip hale gelmesini sağlayan ve marka değerini yükselten Apsiyon, site yönetim ekibinin de işini kolaylaştırmaktadır. 29 Haziran 2016 tarihinde Beşiktaş Point Otel’de düzenlenen Apsiyon Site Yönetimlerinde Değişim Trendi Etkinliği, Türkiye’nin en saygın İnşaat firmalarının ve Site Yönetim Firmalarının  katılımıyla gerçekleştirilmiştir.


Aralarında Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. Aş. Müşteri İlişkileri Müdürü Niyazi Eyilikbilir, Apsiyon Akademi Direktörü Akademisyen Özgür Biyan, Pratik OSGB Genel Müdürü Eyüp Türker ve Apsiyon AŞ. Ceo’su Kudret Türk’ün de bulunduğu konuşmacılar, sektörün gelişmeleri ve değişen trendlerini, değişen iş sağlığı ve güvenliği mevzuatının site yönetimlerini etkileyen bölümlerini saygın konuklara aktarmıştır.


Apartman ve Site Yönetimlerinde Değişim Trendi” ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” başlıklarında konuşmalar yapılan organizasyon, Apsiyon CEO’su Kudret Türk’ün açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında bu tür organizasyonları daha sık yapacaklarının müjdesini veren Türk, profesyonelleşen yöneticilik mesleğinin en büyük yardımcısı olan Apsiyon’un gelecekteki projeleri hakkında kısa bilgilere yer verdi.


Organizasyon Apsiyon Akademi Direktörü Dr. Özgür Biyan’ın sunumuyla devam etti.  Apartman ve site yönetimlerinin tarihsel süreç içerisinde nereden nereye geldiğini kısa ama öz anlatımıyla dinleyenlere aktaran Dr. Biyan, aynı zamanda bugünün dünyasında yöneticileri neler beklediğine, yöneticilik mesleğinin nereye gittiğine dair vizyon da ortaya koydu. Kat Mülkiyeti Kanunu’ndaki eksikliklere değinmeyi ihmal etmeyen Dr. Biyan’ın sunumunda en çok dikkat çeken hususlardan biri de, apartman ve site yöneticiliğini bireysel olarak yapan profesyonellerin bir dernek çatısı altında toplanmasının gerektiğini, bunun artık zamanının geldiğini, böylece sorunların da daha etkin bir şekilde çözüme kavuşturulabileceğini vurgulamasıydı.Bunun yanında eğitim faaliyetlerini de Apsiyon Akademi olarak hızlandıracaklarını, günlük eğitimlere ve workshop çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade eden Dr. Biyan, profesyonel site yöneticilerine hangi konularda eğitim verilmesi gerektiği hususunda da düşüncelerini sordu ve paylaşım içinde olunması gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.


Pratik OSGB Genel Müdürü Eyüp Türker ise, değişen iş sağlığı ve güvenliği mevzuatının tüm sektörlerle birlikte site ve apartman yönetimlerini de kapsadığını ve yöneticilerin dikkat etmeleri gereken konulara değinmiştir. Site Yönetimlerinde Yeni Trendler ile birlikte İş Güvenliği ve Sağlığı konularının görüşüldüğü sunumların sonrasında iftar davetine geçilen etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri tanışma ve sohbet etme fırsatı bulmuştur. Apsiyon tarafından düzenlenen ve sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinliklerin, yoğun istek üzerine farklı konu ve konuşmacılarla Türkiye’nin farklı şehirlerinde devam etmesi planlanmaktadır.

Apsiyon Nedir?

Site yönetim yazılımı Apsiyon, site, rezidans gibi toplu yaşam alanı yöneticilerinin hayatını tek tuşla kolaylaştırırken, üyelerin de yaşamdan en üst seviyede keyif almalarını sağlamaktadır. Apsiyon; site, rezidans, iş merkezi, plaza ve AVM gibi farklı amaç ve ölçekteki çok üyeli yaşam alanlarının yöneticileri için “Dijital Asistanlık” yapan; üyelerinin ise, yaşadıkları alanın en üst seviyede tadını çıkarmalarını sağlayan bir “Online Platform” dur. Bu online platform sayesinde, 10 villalı lüks konut projelerinden 10.000 daireli büyük yaşam alanları ya da yüzlerce iş yerinin bir araya geldiği plazaları ve AVM’leri yönetmek eskisinden çok daha kolay ve keyifli hale gelmektedir.


Toplu yapı yönetimlerinde karşılaşılan sıkıntılara çözüm üretmek için yola çıkan üç kurucu ortağın çalışmalarıyla 2010 yılında geliştirilmeye başlanan Apsiyon, 2012 yılında Türkiye’de yatırım yapılmaya değer en iyi 15 internet girişiminden biri seçilerek yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.  Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri doğrultusunda hazırlanmış, kolay anlaşılır ve entegre çözümleriyle, yönetimlere sorunsuz ve hızlı hizmet sağlayarak güçlü referanslar edinmiştir. Türkiye genelinde binlerce siteye ve yüzbinlerce haneye dokunurken; en prestijli ve büyük siteler tarafından tercih edilen tek platform olma başarısını korumaktadır. Bu doğrultuda Apsiyon Türkiye’nin ilk SaaS (Software as a Service) girişimlerinden biri, hatta en başarılı örneğidir.


Site yönetimleri için ihtiyaçları olan aidat takibi, muhasebe, icra, güvenlik, kargo, SMS ve e-posta gönderimi, tesis rezervasyonu gibi ihtiyaçların her birinin yazılımlarını yüksek meblağlara satın almak zorunda kalmayarak, tüm bu ihtiyaçları aynı platformda entegre bir çözümle buluşturuyor, üstelik kurulum gerektirmeden.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir