Apsiyon Blog / Duyuru

Apsiyon’dan Kış Güneşi Projesi

Apsiyon’dan Kış Güneşi Projesi

Eğitim; çocuklarımızın, gençlerimizin ve toplumumuzun gelişip bilinçlenmesinde çok önemli bir rol oynar. İyi eğitimli çocuklar toplumsal olaylara duyarlı, çevreye karşı bilinçli ve sorgulama yeteneğine sahip olur. Okuyan ve araştıran çocuklar yetiştirmek için eğitime destek vermek, daha güçlü nesiller ve daha güçlü bir Türkiye için geleceğe ışık tutmaktır. “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.” diyen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, eğitimi hayatımızın kılavuzu sayması da bu nedenledir. Atatürk’ün kazandığı zaferler sayesinde eğitim almış bireyler olarak her çocuğun iyi şartlarda eğitim alabilmesi için elimizden geleni yapmamız gerekir. 


Apsiyon olarak bu motivasyonla Ahbap Derneği’nin de iş birliğiyle, zor şartlarda eğitim gören çocuklar için Kış Güneşi Projesi’ni hayata geçirdik. Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK, CPO Erkan DOĞAN ve Satış ve Pazarlama Direktörü Ersin KAZANÇ’ın aralarında bulunduğu ekip ile Mardin’deki bir köy okuluna giderek tüm müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız adına soğuk kış koşullarında eğitim gören çocuklara mont götürdük. Yeni yılı, tüm kullanıcılarımız adına bağışta bulunarak kutladık. TÜRK; Kış Güneşi Projesi’ni, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 


“Değerli müşterilerimiz, çözüm ortaklarımız, bu yılbaşında Apsiyon’dan yeni yıl hediyesi almadınız. Peki, neden mi? Çünkü biz, hediye göndermek yerine sizler adına daha anlamlı bir şey yapmaya karar verdik. Her işimizle teknoloji dünyasında değişim yaratmayı hedefleyen bir şirket olarak, sizler adına gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara ulaşmayı tercih ettik. Bu amaçla Ahbap Derneği’nin desteği ve iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz “Kış Güneşi Projesi” kapsamında, Mardin’deki bir köy okuluna bizzat giderek Apsiyon Ailesi adına yardımda bulunduk. Burada eğitim gören miniklere, soğuk kış günlerinde sıcaklık ve umut ulaştırmak istedik. Bu yılki yılbaşı hediyemiz, dezavantajlı çocuklar için mont ve bottu. Her bir çocuğun yüzündeki tebessüm, sizin için hediye oldu. Eğitimi en iyi şartlarda almayı hak eden çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeye katkınız için teşekkür ederiz. Bu gönderiyi diğer şirketleri de harekete geçirmek amacıyla paylaşıyorum. Yılbaşlarında pahalı hediyeler göndermek yerine, gerçekten bir fark yaratacak, küçük kalplere dokunacak yardımlar yapalım. Küçük adımlarla büyük değişimlere yol açabiliriz. Yeni yılda daha fazla çocuğumuzun hayatına dokunabilmek dileğiyle. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi dileriz.” 


Kudret TÜRK  
Apsiyon CEO  

 
Bizler Apsiyon Ailesi olarak; her çocuğun iyi bir eğitim alabilmesi, yeteneklerini, genel kültürünü, bilgisini, toplumsal sorumluluk duygusunu geliştirmesi ve ülkemize yararlı bireyler olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın eğitimin, bilim ve sanatın rehberliğinde ilerleyebilmesi için hep birlikte hareket edersek çok daha fazla kişinin yolunu aydınlatacağımıza inanıyoruz. 

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir