Apsiyon Blog / Duyuru

Sitelerde Yapay Zekâ Dönemi

 Sitelerde Yapay Zekâ Dönemi

Teknoloji, hayatımızın her alanında etkisini gösteriyor. Her geçen gün büyük bir hızla gelişiyor. Dünya neredeyse biz de orada olmayı misyon edindiğimiz ve dünya ile birlikte adım atmayı benimsediğimiz için sektörümüzü yakından ilgilendiren gelişmeleri sistemimize dahil ettik. Kurulduğumuz günden bu yana yönetim süreçlerinin verimli olması için çözümler üretiyoruz. Tüm dünyayı yakından ilgilendiren gelişmeler söz konusuyken sektörümüzün daha iyi noktalara gelebilmesi için üzerimize düşeni yapmak üzere ciddi adımlar attık. Apsiyon olarak yapay zekâ teknolojisini yönetim süreçlerine taşıdık. ADA: Apsiyon Dijital Asistan ile Tanışın!  Türkiye’nin Milli Yazılımı Apsiyon’un Yapay Zekâ Asistanları: ADA ve ASYA  Dünya hızla değişiyor ve bu değişimlerde tesis yönetim sektörünü de yakından ilgilendiren gelişmeler söz konusu. Buna göre çok yakın bir gelecekte yapay zekâ teknolojisi, apartman, site ve rezidans gibi yaşam alanlarının yönetim süreçlerinin ayrılmaz bir parçası olacak. Apsiyon, Türkiye’de kurulmuş bir Ar-Ge Merkezi’nde Türk mühendisler tarafından geliştirildi. Daima sektöre öncülük etti ve tesis yönetimi sektörüne ilkler kazandırdı. Bu nedenle Apsiyon olarak bu konuda da değerli kullanıcılarımıza ve sektörümüze büyük bir hizmet ile katkı sunabilmek için adımlar attık. Yapay zekâ teknolojisinin kullanıldığı toplu yaşam alanlarının tüm yönetim süreçlerine teknolojiyi dahil eden iki tane yönetici bot geliştirdik. Uzunca bir süredir hazırlıklarını ve Ar-Ge’sini yaptığımız Apsiyon Dijital Asistan ADA’nın ve Apsiyon Site Yönetim Asistanı ASYA’nın yönetim süreçlerine yapacağı etkilere gelin yakından bakalım. 

ASYA: Apsiyon Site Yönetim Asistanı ile Tanışın! 

Yapay Zekâ Desteği ile Yönetilen Sitelerde Bizi Neler Bekliyor? 

Toplu yaşam alanlarının yapay zekâ teknolojisi tarafından yönetildiğinde karşılaşmamız muhtemel sonuçları hep birlikte inceleyelim. 

Verimlilik: Yapay zekâ, tüm iş süreçlerini otomatize ederek işlemlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlar. Enerjinin verimli şekilde kullanılması ve işlerin daha az enerji harcanarak yapılmasını sağladığı için özellikle karbon ayak izinin azaltılmasına katkıda bulunur. 
Otomasyon: Rutin ve tekrarlayan görevlerin otomatikleştirilmesi, insan kaynaklarının daha stratejik ve yaratıcı işlere yönlendirmesine katkı sağlar ve müşteri memnuniyetini artırır. 
Maliyet Tasarrufu: Yapay zekâ teknolojisi kaynakların verimli yönetilmesini sağladığı için maliyetlerin düşmesini sağlar. İşlerin tamamlanması için harcanan süreyi azaltır.  
Karar Verme ve Analiz: Yapay zekâ, veri analizi ve öğrenme yeteneği sayesinde daha doğru karar vermeye olanak tanır. Bu durum, iş süreçlerini optimize eder ve stratejik karar alma yeteneğini artırır.  
Güvenlik: Yapay zekâ teknolojisine biyometrik güvenlik çözümleri ve erişim kontrolü gibi teknolojiler entegre edilebilir. 
Hızlı ve Etkili Yönetim: Herhangi bir acil durum veya sorun oluştuğunda, yapay zekâ teknolojisi anlık olarak tepki verebildiğinden hızlı kararlar ve anlık çözümler konusunda avantajlıdır.  
Sürdürülebilirlik: Yapay zekâ teknolojisi, büyümeye yönelik stratejiler geliştirilebilir. Atık yönetimi, geri dönüşüm programları gibi konularda site yönetimlerinin gelişmesine ve doğa dostu adımlar atmasına katkıda bulunabilir. Daha fazla kullanıcıya daha karmaşık işlemlerle ilgili anında hizmet sağlanmasında site yönetimlerine yardımcı olur. 
Daha İyi Performans: Yapay zekâ teknolojisi insanlara bağımsız çalışabildiği için verilen hizmetlerin insanlardan bağımsız olarak sürdürülebilirliğini sağlar. Özellikle veri girişi ve analizi gibi alanlarda insan hatalarının azaltılmasına yardımcı olur. 
İnovasyon: Enerji verimliliği ve yaşam alanlarının yönetim süreçlerine yapay zekâ teknolojisinin entegre edilmesi yeni ve daha etkili teknolojilerin geliştirilmesine yol açar. Bu aynı zamanda ekonomik büyümeyi ve aynı sektördeki kurumların rekabetini artırır. 


Yapay zekâ teknolojisinin yaşam alanlarında kullanılmasının, yukarıda saydığımızdan çok daha fazla avantajı var. Bu avantajların artması, adil, şeffaf, verimli ve sürdürülebilir yönetimlerin yaygınlaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Apsiyon olarak girişimci ruhumuz hep genç ve hep dinamik. Bu nedenle sektörümüzü hak ettiği standartlara ulaştırabilmek için daima üretmeyi ve yenilikler geliştirmeyi sürdüreceğiz. Doğru inovasyon ve adımlarla yaşam alanlarımızı daha ileriye taşıyacağız. Siz de teknolojiyi yönetim süreçlerine doğru zamanda entegre edin. Teknoloji her geçen gün hızla ilerlerken zamanın gerisinde kalmayın. 


ADA ile konuşmak için tıklayın.  
+908502774966 / +90850APSIYON numarası üzerinden de ADA ile konuşabilirsiniz. 
 
ASYA ile konuşmak için tıklayın.    
ASYA ile +90 216 706 93 90 numarası üzerinden hemen konuşabilirsiniz.   
 
Yaşam alanlarında ihtiyaç duyduğunuz tüm çözümler için Apsiyon!

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir