Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

İşletme Projesi: Gelir - Gider Detayı

İşletme Projesi: Gelir - Gider Detayı
- "Gelir - Gider detayları" butonuna tıklayarak yıl içerisinde gerçekleşmesini planladığınız gelir ve giderleri bu alandan detaylı bir şekilde oluşturabilirsiniz.
- Giderler tablosunda "Yeni gider" butonuna tıkladığınızda açılan pencerede gider tipini ve yıllık toplamı belirleyiniz. Yıllık toplam girildiğinde, girilen tutarı aşağıdaki aylık tabloda her aya dağıtılmış biçimde göreceksiniz.
- Eğer giderleriniz her aya göre değişiklik gösteriyorsa, aylık dağıtım bölümünde gireceğiniz tutarların toplamıyla da yıllık toplamı üst bölümde oluşturabilirsiniz. 
- İşletme projenizde yer alacak her gider için yukarıdaki işlemi tekrarladıktan sonra "Gelirler" bölümünden "Yeni gelir" butonuna tıklayınız.
- Yukarıda gider için yapmış olduklarınızı gelir içinde tekrarlayınız.
- Tanımlar bölümünden oluşturmuş olduğunuz gelir tipini seçiniz. Ardından yıllık toplam girildiğinde girilen tutarı aşağıdaki aylık tabloda her aya dağıtılmış biçimde göreceksiniz.
- Eğer gelirleriniz her aya göre değişiklik gösteriyorsa, aylık dağılım bölümünde gireceğiniz tutarların toplamıyla da yıllık toplamı üst bölümde oluşturabilirsiniz. 
- Bu işlemi her gelir kaleminiz için "Yeni gelir" butonuna tıklayarak tekrarlayınız. 
Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir