Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Duyuru

Evora İstanbul Yönetimin Tercihi Apsiyon

Evora İstanbul Yönetimin Tercihi Apsiyon

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Evora İstanbul projesi, 20.000’den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan meydana geliyor. Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Tuzla Evora İstanbul projesinde toplam 4 bin 969 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Evora İstanbul Tuzla projesinin sosyal imkanları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, otopark ve güvenlik yer alıyor. 3 ayrı alışveriş caddesinin yanında squash’tan spa’ya eksiksiz hizmet sunan bir spor merkezi, kreş, bankalar, PTT ve büyük bir hipermarket yer alıyor. Shuttle hizmeti sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla gidebileceğiniz projede her bölgeye özel açık havuzlar, oyun parkları, futbol, basketbol ve voleybol sahaları bulunuyor. Projenin yönetimini yapan Aktif Yaşam’a, Apsiyon’a duydukları güven için teşekkür ederiz. 

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir