Apsiyon Blog / Apsiyon Sigorta

Evcil Hayvan Sigortası Nedir?

Evcil Hayvan Sigortası Nedir?

Evcil hayvan sigortası; kedi, köpek gibi evcil hayvana sahip olan kişilerin bu dostlarının sağlıklarını korumaya yarayan bir sigorta türüdür. Bu sigorta ile kedilerin ve köpeklerin sağlık durumları korunur. Aynı zamanda yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta ya da beklenmedik durumlarda veteriner masrafları karşılanır. Böylelikle veteriner masrafları, acil tıbbi tedavi maliyetleri, yaralanmalar veya hastalıklar sonucu ortaya çıkan maddi hasarlar ödenir. Yapılan poliçenin kapsamına göre bu sigorta; evcil hayvanın kaybolması veya çalınması durumunda yapılacak arama çalışmalarından doğan masrafları da kapsayabilmektedir. Bu noktada her sigorta şirketinin farklı planları, koşulları ve uygulamaları olduğunu hatırlatmak isteriz. Oluşturulan her poliçenin kapsamı, evcil hayvanın yaşı, sağlık durumu gibi değişkenlere bağlı olarak prim miktarını etkileyebilir. Her poliçenin kapsadığı riskler farklı olsa da evcil hayvanı olan herkesin can dostlarını koruyabilmeleri için mutlaka evcil hayvan sigortasından faydalanmalarını tavsiye ederiz. Unutmayın, can dostlarımızın sağlığını ve güvenliğini korumak bizim elimizde.
Patili Dostunuz İçin Limitsiz Sağlık Sigortası

Evcil Hayvan Sigortası Neden Önemli?

- Evcil hayvan sigortası, can dostlarımızın hastalanmasından ve yaralanmasından doğan veteriner masraflarını karşılar. Beklenmeyen ya da yüksek tutardaki veteriner masrafları evcil hayvan sigortası sayesinde karşılanır. Acil tıbbi tedavi masrafları, ameliyat, ilaç vb. bakım maliyetleri bu kapsamdadır.
- Evcil hayvan sigortası, can dostu olan kişilere maddi destek sağlar, güvence verir. Evcil hayvanı olan kişilerin, veteriner faturalarını daha kolay ödemelerine yardımcı olur. 
- Evcil hayvan sigortası, can dostlarımızın sağlık olanaklarına kolayca ulaşabilmelerini sağlar. Veteriner masrafları konusunda bir desteği olan kişiler, can dostlarının tedavileri konusunda daha hassas davranır. Evcil hayvan sigortası olmayan evcil hayvan sahipleri ise can dostlarının tedavi sürecini erteleyebilir. Bu da onların sağlığı üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. 
- Evcil hayvan sigortası, evcil hayvanların kaybolması veya çalınması durumlarını da göz önünde bulundurarak can dostların arandığı süre boyunca oluşacak arama masraflarını poliçede belirlenen tutarlar kapsamında karşılayabilir.
- Evcil hayvan sigortası, evcil hayvanı rahatsızlanan kişilerin, sağlık problemi boyunca yaşayabileceği endişe ve stres gibi olumsuz duygu durumları karşısında ruhsal ve duygusal yardım vererek onların destekçisi olur. 

Patili Dostunuz İçin Limitsiz Sağlık Sigortası Yaptırmak İstersiniz Değil Mi?

Patili dostunuzu çok sevdiğinizi biliyoruz. Apsiyon farkıyla tüm veteriner polikliniklerinde ve hayvan hastanelerinde geçerli olan 1.000 TL değerindeki pet asistans paketinden faydalanmak için hemen poliçenizi oluşturun. Poliçenizi oluşturmak için info@apsiyonsigorta.com adresine e-posta gönderebilir ya da 0 216 706 02 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.  


apsiyonsigorta.com

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir