Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Apartman ve Sitelerin Yönetimsel Tüm İhtiyaçları Apsiyon ile Çok Kolay!

Apartman ve Sitelerin Yönetimsel Tüm İhtiyaçları Apsiyon ile Çok Kolay!

Apartman, site yönetim yazılımı Apsiyon'u hemen ücretsiz deneyin, yönetiminizi dijitale taşıyın!


Apsiyon apartmanlar, siteler, rezidanslar gibi toplu yaşam alanlarında yer alan apartman yönetimi için dijital hizmet veren bir platformdur. Bu dijital asistan sayesinde yöneticiler aidat takibi ve gelir-gider dengesi gibi finansal işlerden site içi iletişim ve bilgilendirmeye kadar birçok farklı alanda hizmete sahip olurlar. Yönetime dair kapsamlı bir hizmet bütünü sunan Apsiyon sayesinde internet erişimi bulunan her yerden yöneticiler kolaylıkla yaşam alanları hakkında bilgi edinebilir ve işlemler yapabilir. Apsiyon sayesinde hem zamandan tasarruf sağlarsınız hem de platformun size sunduğu raporlar ile ekonomik olarak daha gerçekçi veriler elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra platformun sunduğu entegre sistemlerle de güvenlikten, hizmet alanlarına kadar birçok farklı konuda site sakinlerine daha konforlu bir yaşam deneyimi sunabilirsiniz. 

Apsiyon Yönetici Mobil ile Kesintisiz Hizmeti Her An Yaşayın 

Site yönetim yazılımı Apsiyon sahip olduğu sistem ve özellikler ile yöneticilik hizmetlerini online bir platforma taşımıştır. Herhangi bir kurulum gerektirmeyen site yönetim platformu olan Apsiyon'u internet erişimi olan her yerden kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede yöneticiler evden de rahat ve kesintisiz olarak profesyonel bir yönetim hizmeti sunabilirler. Aidat takibinden finans ve raporlama işlemlerine, site sakinleriyle iletişimden online banka entegrasyonlarına, yönetimle ilgili her işi internet üzerinden halledebilir, herhangi bir aksama olmadan site ve apartmanların rutin işleyişlerini sürdürebilirsiniz. Bu durum herhangi bir durumda sakinlerin yönetimle kolaylıkla iletişime geçebilmesine de olanak sağlar. 

Yönetimde Online Hizmetin Avantajları 

Apsiyon, yöneticilere dijital asistanlık ve online hizmetler sağlar. Apsiyon sayesinde yöneticiler internete erişebildikleri her yerden yöneticilik hizmeti sunabilirler. Bilgisayarlar, tabletler veya telefonlar aracılığıyla her yerden site durumunu takip edebilir, site veya apartman sakinleri ile iletişime geçebilir, finansal raporları görüntüleyebilir veya aidat takibi yapabilirler. İnternet üzerinden ve Apsiyon Yönetici Mobil üzerinden kolaylıkla yapılabilen bu işlemler zamandan tasarruf sağlar, iş yükünü hafifletir ve daha verimli bir deneyim sunar. Bunun yanı sıra beklenmedik durumlar hakkında daha hızlı ve etkili önlemler almayı da mümkün kılar. Virüs salgını tüm Dünya için önemli bir tehdit oluşturur. Bu aşamada hijyen en önemli unsurlardan biridir. Toplu yaşamın en önemli örneklerinden biri olan siteler ve apartmanlar da dezenfekte ve temizlik hizmetlerini artırarak önlem alabilir. Bu önlemleri hızlı bir şekilde alabilme, uygulama esnasında kontrollerin sağlanması ve bu durumun oluşabilecek maddi boyutlarının hesaplanması gibi süreçlerde online hizmetler büyük bir avantaj sağlar. Ayrıca sosyal izolasyonun önem kazandığı salgın zamanlarında yöneticilik hizmetlerini evden yapabilmek ve site sakinleri ile internet üzerinden temas kurabilmek yönetimin ve site sakinlerinin sağlığını korumak açısından çok büyük bir yarar sunar. Apsiyon ile tüm işlemler fiziki temastan kaçınarak internet üzerinden yürütülebilir. Ayrıca Apsiyon'un özellikle içinde bulunulan zorlu salgın sürecinde sakinler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı artırmaya yönelik sunduğu "Komşum Var" özelliği sayesinde komşular kendi aralarında kolaylıkla yardım talep edebilir ve bu talepleri yerine getirebilir. Özellikle 60 yaş üstü ve diğer sokağa çıkma şansı olmayan sakinlere yardım etmeyi olanaklı kılmak için sunulan bu çözüm sayesinde yardımsever komşular, yardım talebinde bulunan komşularına kolaylıkla yardım edebilir. Bu sayede site içinde dayanışma ve yardımlaşma temelli komşuluk ilişkilerini sürdürebilirsiniz.

Online Apartman Yönetimi Nasıl Yapılır?

Evden Yapabileceğiniz Yönetimsel İşlemler 

Apsiyon Yönetici Mobil hizmetleri çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Yönetimle ilgili her işlemi kolaylıkla ve güvenle internet üzerinden yapabilirsiniz. Apsiyon Yönetici Mobil’in sahip olduğu online platformun sunduğu güvenilir veriler sayesinde de gerçekçi sonuçlar elde edebilirsiniz. Apsiyon sayesinde evden tüm site sakinleri ve site personeli ile kolaylıkla iletişime geçebilir; site durumunu takip edebilirsiniz. Bu özellikler sayesinde evden site ile ilgili tüm bilgi ve gelişmelere hakim olabilir, orada olmasanız da müdahale ederek takip sağlayabilirsiniz. Aidat takibi, gelir-gider kayıtları ve finansal raporlar sayesinde yönetimini yaptığınız site ve apartmanların ekonomik durumları hakkında gerçekçi ve şeffaf veriler elde edebilir, bu verileri kayıt altında tutabilirsiniz. Bu durum hem maddi olarak hem de zaman olarak verimli bir harcamayı sağlar. Kişi-daire kayıtları, online banka entegrasyonları, mail ve SMS yolu ile bilgilendirme yapma ve gecikme tazminatı hesaplanması gibi birçok farklı alandaki işlemleri de Apsiyon sayesinde evden kolaylıkla ve güvenilir bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Apsiyon sayesinde hem yöneticiler hem de sakinler teknolojinin pratik ve verim sağlayan özelliklerinden faydalanabilir.


Apartman, site yönetim yazılımı Apsiyon'u hemen ücretsiz deneyin, yönetiminizi dijitale taşıyın!

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir