Apartman veya siteniz için yönetim firması mı arıyorsunuz? ApsiyonBulur!
Apsiyon Blog / Yöneticinin El Kitabı

Site Yönetimi: Gelir-Gider Tablolarına Anında Ulaşın

Site Yönetimi: Gelir-Gider Tablolarına Anında Ulaşın

Apsiyon, site yönetimi gelir-gider tablolarına anında ulaşabileceğiniz, tablolarınızı kolaylıkla hazırlayabileceğiniz ve site sakinleriyle paylaşabileceğiniz bir sistem sunar. Site yöneticisi, yapılan işlerin düzenli kayıt altına alınması, site sakinlerine düzenli bilgi aktarımı yapılması gibi arada sorun yaşanabilen bir dizi işle yakından ilgilenmek zorunda kalmaktadır. Gelir- gider tablolarının düzgün doldurulamamış olması, geçmiş gelir-gider tablolarının kaybolması, faturaların bir kısmının eksik olması gibi sorunlar site yönetimini zor durumda bırakabilir. Apsiyon, bu tarz sorunlarla karşılaşmanızı önleyecek bir sistem oluşturarak yaşamınızı kolaylaştırıyor. Site yönetimi işiyle uğramak durumunda olanlar ise bu sistem sayesinde, saatlerini gelir-gider hesaplamalarına ve başka pek çok soruna gömülerek geçirmek yerine sevdiklerine harcayabilirler. En zor işlerden biri olan gelir-gider verilerini tutmak ve bu verilere anında ulaşmak sistem sayesinde artık çok kolay.


Apsiyon’da yönetiminizi kolaylaştıracak birçok rapor, renkli tablolar grafikler ve sütunlar ile daha anlaşılır ve takibi kolay hale getirilmiştir. Bu sayede son beş gelir ve gider kayıtlarınızdaki tablolarınızı rahatlıkla doldurabilir, bu alana dosya ekleyebilir ve eklediğiniz dosyalara istediğiniz anda ulaşabilirsiniz. İsterseniz işleyeceğiniz gider faturasının yanına faturanızın resmini de koyabilirsiniz. Ayrıca sitenizde kayıtlı olan gelir ve gider tablolarınızı birçok formatta bilgisayarınıza indirebilir ve ihtiyaç duyulduğunda yazıcınızdan çıktısını alabilirsiniz. Site yönetiminde şeffaflığı önemsiyorsanız, her siteye özel olarak hazırlanan, kendi alan adınızla giriş yapabildiğiniz web sitesine, yönetim tarafından oluşturulan birçok sayfa eklenebilir, bu sayede site sakinleri yapılan işlere dair bilgi edinebilir. Bu uygulama sayesinde, en son beş gelir ve beş gider girdiniz tüm kullanıcılar tarafından incelenebilir. Yönetim isterse site kullanıcıları tarafından görüntülenebilir verilerden istediğini gizleyebilir.

Apsiyon’da gelir ve giderlerinizin ekstrelerine ve genel başlıklar halinde bakiyelerine ulaşmak çok kolaydır. Bunun için takip edeceğiniz işlem basamakları aşağıda belirtildiği gibidir:


Ekstreleriniz için: Raporlar → Dökümler → Gelir ve Gider Raporu

Bakiyeleriniz için: Raporlar → Listeler → Özet ve Detaylı Gelir Gider Tablosu

Gelir-gider tabloları oluşturmak ve tablolara anında ulaşmak gibi site yönetimi için önemli olan konularda Apsiyon, kolay, anlaşılır ve güvenli bir yöntem sunuyor. Apsiyon’la hayatınızı zorlaştıran gelir-gider hesaplarına gömülmektense, rahat bir nefes alıp hayatın akışına dahil olabilirsiniz.

Uyarı: Bu yazı, Apsiyon Blog için hazırlanmıştır. İlgili yazının izinsiz kullanılması, aleni ortamlara asılması, sosyal medya ya da çevrim içi web tabanlı iletişim araçları ve diğer sözlü yazılı yayınlarla kullanılması, izinsiz her türlü formata çoğaltılması hukuka aykırıdır. İzinsiz kullanım halinde her türlü hukuki ve cezai yola başvurulur. Hukuki bilgilendirme kapsamında verilen bilgiler ilgili mevzuat çerçevesinde belirtilmiş olup, okuyucuya herhangi bir sonuç vaat etmez. 
Apsiyon
Apsiyon
Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!
Facebook Linkedin Twitter Youtube Instagram

Yorumlar

İlginizi Çekebilir